Λάβρος ο Φαρσαλινός, μιλάει για τρομοκρατία στα παιδιά!

Χείμαρρος ήταν για μια ακόμα φορά ο γιατρός και ερευνητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, μιλώντας χθες το βράδυ στο «Άνατρεπτικό δελτίο». Αναφερόμενος στο θέμα των επιπτώσεων του κορωνοϊού στα παιδιά, τόνισε τα εξής:
«Τα παιδιά να νοσήσουν, βεβαίως, γιατί να μην νοσήσουν; Έχουν νοσήσει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες, γνωρίζουμε περίπου 80.000, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολλαπλάσια. Θυμίζουμε πέρσι υπήρχαν μελέτες στην Γερμανία πως υποεκτιμούσαν τον αριθμό των παιδιών που είχαν προσβληθεί από τον παιδιών κατά 6 με 7 φορές και εμείς έχουμε καταγεγραμμένα περίπου 80.000 παιδιά, σκεφτείτε πόσα μπορεί να είναι. Θα νοσήσουν πολλά παιδιά, όπως νοσούν κάθε χρόνο πολλαπλώς από κοινά κρυολογήματα, έχουμε δηλαδή εκατομμύρια κοινά κρυολογήματα κάθε χρόνο γιατί τα παιδιά κάνουν 2-3, έως και 6-7 απλά κοινά επεισόδια κοινού κρυολογήματος. Αυτό θα συμβεί».

«Αντιλαμβάνεστε για τι συζητάμε;»

Ο κ. Φαρσαλινός επεσήμανε και τα εξής:
«Θα έχουμε παιδιά που θα κάνουν σοβαρή νόσο; Θα έχουμε παιδιά που θα καταλήξουν σε ΜΕΘ και θα πεθάνουν; Μέχρι σήμερα έχουμε τρεις θανάτους, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα παιδί διασωληνωμένο και έχουμε 3 θανάτους σε 1,5 χρόνο. Αυτό καθορίζει τον απόλυτο κίνδυνο, ο οποίος προφανώς είναι διαφορετικός για το κάθε παιδί, διαφορετικός για υγιή παιδιά, διαφορετικός για παιδιά που έχουν συννοσηρότητες και αυτό θα σκεφτεί ο γονέας για να αποφασίσει, χωρίς τις τρομοκρατίες που ακούμε κάθε μέρα στα κανάλια, εάν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό του παιδιού του. Αυτού του τύπου η τρομοκρατία θα έπρεπε να διώκεται με το καινούργιο άρθρο του Ποινικού Κώδικα, ως fake news. Δεν έχετε ακούσει που λένε πως το 1/3 των παιδιών που θα νοσήσει με μετάλλαξη Δέλτα καταλήγει σε ΜΕΘ; Ποιο fake news δεν υπάρχει! Στις ΗΠΑ μελέτες λένε πως ακόμα και το 40% των παιδιών διεγνωσμένα ως Covid που νοσηλεύονται η διάγνωση στον ιό ήταν τυχαίο εύρημα, δηλαδή έγινε απλά γιατί έγινε έλεγχος, για άλλο λόγο βρίσκονταν στο νοσοκομείο. Αντιλαμβάνεστε γιατί συζητάμε;»

Δείτε όλη την εκπομπή:

 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments