Αρχική Videos Λάρισα: Σε ευθεία αντιπαράθεση με υγειονομικούς ήρθε η Μίνα Γκάγκα

Λάρισα: Σε ευθεία αντιπαράθεση με υγειονομικούς ήρθε η Μίνα Γκάγκα

0
Dodekanisos

Με την επιτροπή αγώνα του Π.Γ.Ν. Λάρισας συναντήθηκε η αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. Οι υγειονομικοί (μία ομάδα τριών γυναικών), την σταμάτησαν στον διάδρομο του νοσοκομείου για να τις θέσουν τους προβληματισμούς τους κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των αναστολών του προσωπικού.

Οι διαμαρτυρόμενοι υγειονομικοί, τόνισαν  ότι επιθυμούν να μιλήσουν για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με τους οποίους αντιτίθενται. Παράλληλα της εξέφρασαν , τον δισταγμό τους λέγοντας, πως το εμβόλιο είναι πειραματικό, με εκείνη να αρνείται τις κατηγορίες και να λέει ότι το εμβόλιο έχει έγκριση. 

Στην συνέχεια η ένταση ανέβηκε, καθώς μία παρασκευάστρια ανέφερε πως ενώ αγωνίστηκε, αγοράζοντας μάλιστα με δικά της έξοδα γάντια και άλλα πράγματα προστασίας, την τιμωρούν και της στερούν την εργασία. «Βλέπω πράγματα εκτός πραγματικότητας! Ποιος νοσεί, ποιος μεταδίδει, ποιος κολλάει, το τι γίνεται. Πέρασα τον ιό, δόξα τω Θεώ είμαι καλά! Υπάρχει covid, αλλά για ποιο λόγο τιμωρείται τον συνάδελφο; Για ποιόν λόγο το κάνετε; Να μην έχει πετρέλαιο; Τι θα αποδείξετε με αυτόν τον τρόπο; Ότι δεν θα πεθάνει από κορονοϊό και θα πεθάνει από ασιτία;»

Η Μίνα Γκάγκα, που σύμφωνα με πληροφορίες στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο ζήτησε την επιστροφή των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή, φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ερωτήθηκε αν στηρίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αναστολή.

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments