Αρχική Videos Λαοθάλασσα στο Μιλάνο για τον Μοντανιέ!

Λαοθάλασσα στο Μιλάνο για τον Μοντανιέ!

1
Dodekanisos

Με την παρουσία του πασίγνωστου νομπελίστα Λουκ Μοντανιέ, πραγματοποιήθηκε πολύ μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικοτήτων στο Μιλάνο. Πλήθος κόσμος έσπευσε να δώσει το παρών, με τον Μοντανιέ να αποθεώνεται. Οι εικόνες και τα video που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι χαρακτηριστικά. «Οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που θα σώσουν την ανθρωπότητα», είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής ιολογίας, ενώ έκανε και πάλι τοποθέτηση για τα εμβόλια νέας τεχνολογίας (mrna) εκφράζοντας τους έντονους προβληματισμούς του. Ο ίδιος μεταξύ άλλων, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε τα εξής:
”Πολλές χώρες έχουν ξεχάσει τις θεραπείες, δεν υπάρχει μόνο το εμβόλιο, αλλά και τα φάρμακα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και που λειτουργούν. Τα επακόλουθα εξαρτώνται από εσάς, ειδικά τους μη εμβολιασμένους, που μια μέρα θα μπορέσουν να σώσουν την ανθρωπότητα, ενώ οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να διασωθούν από ιατρικά κέντρα».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
2 years ago

Ποιός είναι αυτός ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ???? τον Βασιβλακόπουλο τον ξέρει???? ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΝΤΑΝΙΕ!!!!!!!