Αρχική Videos “Λανθασμένες οι υποχρεωτικότητες, πρέπει να σταματήσουν!”

“Λανθασμένες οι υποχρεωτικότητες, πρέπει να σταματήσουν!”

0

Οι υποχρεωτικότητες που σχετίζονται με τον κορωνοϊό είναι λανθασμένες και θα πρέπει να ακυρωθούν, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στους The Epoch Times σε μια αποκλειστική συνέντευξη η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Φεβρουαρίου στο στο EpochTV.com. «Πρέπει να τελειώσουν. Δεν έπρεπε καν να ξεκινήσουν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τραμπ.

Ο Τραμπ ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ όταν ο κορωνοϊός, εμφανίστηκε στην Κίνα στα τέλη του 2019. Υπό τον Τραμπ, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν επέβαλε υποχρεωτικότητες εμβολίων ή μάσκας. Υπό τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, πολλές πολιτείες άρχισαν να θέτουν ως προϋπόθεση τον εμβολιασμό προκειμένου να μπορεί κάποιος να δειπνήσει, να πηγαίνουν σε συναυλίες, ακόμη και να εργαστεί.

Ο Μπάιντεν διέταξε τον στρατό, τους ομοσπονδιακούς εργολάβους, τις υπηρεσίες της διοίκησής του, τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και όλους τους Αμερικανούς που εργάζονται σε εταιρείες με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους να εμβολιαστούν. Όλες οι εντολές έχουν αμφισβητηθεί και ορισμένες έχουν αποκλειστεί από τα δικαστήρια, αν και οι εντολές μάσκας έχουν επιβιώσει σε μεγάλο βαθμό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments