Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Λαμπάδα στον Καστανάκη!

Λαμπάδα στον Καστανάκη!

0
kolossos kastrou
Dodekanisos

Ηρωϊκή ισοπαλία μέσα στα Μαριτσά κατάφερε να κατακτήσει ο Κολοσσός Κάστρου. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον τοπικό Ηρακλή μετά από ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, εκτός από γκολ. Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Καστανάκης ο οποίος ήταν κατέβασε τα ρολά και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Η ισοπαλία του Κολοσσού αποκτάει μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι από το 75’ έπαιζε με εννιά παίκτες. Μέχρι το 30’ οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν φλύαρες με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο λεπτό εκείνο, χάθηκε η πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Στο λεπτό εκείνο, ο Λερογιάννης έκανε ένα ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής άρχισε να πιέζει ακόμα περισσότερο και να αμύνεται σθεναρά ο Κολοσσός. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή φάση. Στο 40’ μετά από κόρνερ του Μπιγκό, ο Χατζηκωνσταντής έκανε κεφαλιά από το πίσω δοκάρι στέλνοντας όμως τη μπάλα ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και από τα πρώτα λεπτά άρχισε να σφυροκοπεί την άμυνα των αντιπάλων. Στο 58’ «ακούμπησε» το γκολ όταν ο Χειμωνέττος έπιασε ένα γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ). Μετά από τρία λεπτά, ο Χατζηκωνσταντής από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ αλλά ο Καστανάκης κατάφερε να αποκρούσει ο Καστανάκης. Στο 64’ ο Κολοσσός έχασε την καλύτερη του φάση, Μετά από αντεπίθεση, ο Αγγελάκης ελίχθηκε ωραία, απέφυγε έναν αντίπαλο και σχεδόν από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει άουτ. Από εκεί και πέρα ο Καστανάκης ήταν ανίκητος. Στο 66’ ο Χατζηκωνσταντής εξ’ επαφής πλάσαρε (σχεδόν πάνω από τη γραμμή του τέρματος) αλλά σαν αίλουρος ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πετάχτηκε και απόκρουσε τη μπάλα. Στο 74’ ο Παπαδημήτρης από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε κεφαλιά χωρίς να βρει τον στόχο (άουτ). Στο 85’ ο Λερογιάννης έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής αλλάς και πάλι ο Καστανάκης του είπε όχι. Στο 88’ ο Καστανάκης νίκησε και πάλι τον Παπαδημήτρη μετά από καρφωτή κεφαλιά και στο 94’ έκανε την απόκρουση του αγώνα και μάλιστα διπλή! Μετά από προσπάθειες των Καρίκη και του Παπαδημήτρη (σουτ) κατάφερε να σώσει την εστία του.
Καλύτεροι από τον Ηρακλή οι Λερογιάννης, Παπαδημήτρης και Χειμωνέττος. Κορυφαίος του Κολοσσού ο Καστανάκης. Τον ακολούθησαν το αμυντικό δίδυμο των Έλληνα και Φασάκη.
Καλή ήταν η διαιτησία του Μανώλη Κυρίτση (Τσέτσος, Λ. Πέρος). Στο 69’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πάττας για διαμαρτυρία. Στο 75’ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αγγελάκης γιατί έπαιξε τη μπάλα με το χέρι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Παπακωνσταντής (67’ Καρίκης), Λορέντζος, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Μπιγκό, Τσαλώλης (53’ Κούρος), Λερογιάννης, Χατζηκωνσταντής, Μπιλιάς, Χειμωνέττος
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Πόγιας (67’ Μάργαρης), Έλληνας, Αγγελάκης, Διακαναστάσης (82’ Ρούφας), Κοσμάς (80’ Μαννάκης), Πάττας, Χατζησάββας, Αλαφάκης, Σαββίδης, Φασάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments