Αρχική Παιδικό Λαχτάρησε αλλά…νίκησε

Λαχτάρησε αλλά…νίκησε

0
Dodekanisos

Την 13η του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Ευκλής, ο οποίος κέρδισε τον Φοίβο, σε ένα ματς με διακύμανση που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Ο Φοίβος άνοιξε το σκορ, με τον Ντελλάκη, μόλις στο 3’, σοκάροντας τους γηπεδούχους (0-1). Ωστόσο, παρά την αρχική ψυχρολουσία, οι «πράσινοι» αντέδρασαν άμεσα και στο 8’ ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Τζούρα. Λίγο αργότερα, στο 15’, ο Βάλλας με πλασέ, έδωσε για πρώτη φόρα το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 20’ (2-2), με γκολ του Ντελλάκη. Από εκεί και πέρα, ο Ευκλής πήρε το «πάνω χέρι» και στο 25’ ο Χατζηκυριαζής έδωσε νέο προβάδισμα στην ομάδα του (3-2). Στο 31’, ο Βάλλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2. Την χαρά των παικτών του Ευκλή επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα Χατζηελευθερίου, ο οποίος, στο 34’, σε σύγκρουση με αντίπαλο τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και αντικαταστάθηκε. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι τα πατήματα τους και στο 70’, ο Χατζηκαντής Γ. διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Διαιτητης της αναμέτρησης ήταν ο Κλαούντιο Ντάκο.
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Βάλλας, Μαριέττος, Συρίμης, Καραμανώλης, Ζερβός, Σταματούλλας, Σαχόλι, Χωραφίτης, Χατζηκυριαζής, Τζούρας. Έπαιξαν και οι Χατζηκαντής Γ., Γεωργαλλής, Μουγτουζίδης, Δημητράς, Μπούτσκα και Σελιμά.
ΦΟΙΒΟΣ:Λιόρδος, Παπαντωνίου, Ντελλάκης, Τσανάι, Μάρα, Κουδούνης, Κώστας, Τσόκα, Ζαχαρόπουλος, Ντρέου, Σμαραγδιός. Αγωνίστηκαν και οι Μπεκάρης, Ρουσακάκης και Αρχαγγελίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments