Αρχική Επικαιρότητα Λαχειοφόρος αγορά για… εμβολιασμένους στην Αυστρία!

Λαχειοφόρος αγορά για… εμβολιασμένους στην Αυστρία!

0
Dodekanisos

Με μια… λαχειοφόρο αγορά εμβολιασμού επιχειρεί η ραδιοτηλεόραση ORF στην Αυστρία να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου ειδήσεων, όλοι όσοι είναι κάτοικοι Αυστρίας, άνω των 18 ετών και εμβολιάστηκαν ή θα εμβολιαστούν από την 1η Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, μπαίνουν σε κλήρωση για μία προκατασκευασμένη μονοκατοικία, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ακόμη 1000 μη χρηματικά έπαθλα.

Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για την πρώτη την δεύτερη ή την ενισχυτική δόση. Ενώ για τη συμμετοχή δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αυτό θα ζητηθεί στο τέλος από τους νικητές της κλήρωσης. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Η εκπαίδευση και η ενημέρωση μερικές φορές δεν αρκούν προκειμένου να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους για τη συμβολή του εμβολιασμού στην καταπολέμηση των πανδημιών», δηλώνει ο Διευθυντής του ORF Αλεξάντερ Βράμπετς και σημειώνει ότι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στον οργανισμό κάνουν όλο αυτό το διάστημα ό,τι μπορούν, για να ενημερώσουν τον κόσμο με βάση τα επιστημονικά ευρήματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments