Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Πρωταγωνιστές και φέτος»

«Πρωταγωνιστές και φέτος»

0
venetokleio
Dodekanisos

Ο Άγγελος Τσάμης αποτελεί σταθερή αξία για τον ΒΑΠ Κολοσσό καθώς προσπαθεί και δίνει σε κάθε αναμέτρηση το 100% των δυνατοτήτων του. Την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα φορέσει για τρίτη συνεχή χρονιά τη θαλασσί φανέλα με το Νο13 και ο ίδιος εξηγεί στο kolossosbc.gr ότι «στόχος μας στο πρωτάθλημα είναι να έχουμε μία πετυχημένη παρουσία, να κάνουμε μία πορεία αντίστοιχη της περσινής και ακόμα καλύτερη. Άλλωστε, ο Κολοσσός έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια ότι πρωταγωνιστεί στην κατηγορία και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος».
Ο 29χρονος γκαρντ αναφέρεται και στην περίοδο της προετοιμασίας η οποία συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς: «Θεωρώ ότι μέχρι τώρα η ομάδα πάει αρκετά καλά. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στην προπόνηση, κάθε μέρα, πρωί και απόγευμα γιατί επιδιώκουμε η ομάδα να ‘δέσει’ όσο το δυνατόν περισσότερο και να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Έχουμε παίξει κάποια φιλικά και δείξαμε ότι πάμε καλά. Θέλουμε, όμως, ακόμα πάρα πολλή δουλειά για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Περιμένουμε και τον καινούριο μας παίκτη (σ.σ. Τζάρεντ Τζόρνταν) να μπει και αυτός στην ομάδα. Πιστεύουμε να μπει γρήγορα στο κλίμα και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όπως προανέφερα, θέλουμε πολλή δουλειά και πάνω απ’ όλα υγεία».
Η αποστολή του ΒΑΠ Κολοσσού βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα και αύριο (30/9) θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στις 15.00’. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπολογίζει για τον αγώνα τόσο τον Κέβιν Φορντ όσο και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο οι οποίοι, λόγω τραυματισμού, δεν έλαβαν μέρος στο νικηφόρο φιλικό με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments