Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Έτοιμοι με τον Αστέρα»

«Έτοιμοι με τον Αστέρα»

0
2
Dodekanisos

Την αισιοδοξία του, ότι το νέο έτος η ομάδα του θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να σωθεί εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12.gr o προπονητής του Ποσειδωνα Καρπάθου, Zeger Tollenaar. Συγκεκριμένα:
«Το νέο έτος ο Ποσειδωνας θα είναι ακόμη πιο βελτιωμένος, παίζοντας καλύτερο παιχνίδι και πιστεύω ότι  θα πάρουμε τους βαθμούς που μας χρειάζονται για να σωθούμε. Καθημερινά γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα σε τρεις μήνες είναι δύσκολο να μάθει ο ένας τον άλλο,γιατι το ποδοσφαιρικό σύστημα της Ελλάδας είναι διαφορετικό από αυτό της Ολλανδίας. Ήδη οι νεαροί αθλητές, αρχίζουν να μαθαίνουν τον νέο τρόπο παιχνιδιού που θέλω να παίζουμε.
Στον προσεχή αγώνα με τον Αστέρα Μασσαρων, θα έχουμε μια έως δυο απουσίες, κατά τ αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι αυτόν τον δύσκολο αγώνα.
Σχετικά με τον προηγούμενο αγώνα μας με την Ασπίδα Σαλάκου, πρέπει να ξέρετε ότι ήμασταν στο καράβι από τις 8.00 το πρωί. Φτάσαμε στη Ρόδο καθυστερημένα, μετά μπήκαμε στο πούλμαν για τα  Απόλλωνα Εκεί μόλις φτάσαμε, έπρεπε γρήγορα να παίξουμε. Μα οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν είκοσι λεπτά ζέσταμα πριν τον αγώνα. Με αυτές τις συνθήκες , δεν μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments