Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Είμαστε μέσα σε όλα»

«Είμαστε μέσα σε όλα»

0
routzieris_kaisariani
Dodekanisos

Μέσα σε όλους τους στόχους του παραμένει ο Διαγόρας, λίγο πριν το 2010 μας «αποχαιρετήσει». Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε «τροχιά» ανόδου στο πρωτάθλημα, ενώ στις 12 Ιανουαρίου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους «οκτώ» του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, τον οποίο θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο, με στόχο να γίνουν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Football League στην προημιτελική φάση του θεσμού.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης μίλησε για την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στην Καισαριανή και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο παίζαμε για δυο αποτελέσματα. Ο αγώνας πήγε στην δύναμη και ήσαν πολλές οι μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που προσέξαμε, ήταν από την αρχή να κρατήσουμε μακριά τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας, αλλά και να μην δεχθούμε γκολ. Στο α΄ μέρος εμείς είχαμε την υπεροχή. Στο β΄ ενώ ελέγχαμε το ματς, δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια της άμυνας μας περισσότερο, παρά από κάποια οργανωμένη επιθετική ενέργεια του αντιπάλου. Αντιδράσαμε θετικά και φτάσαμε γρήγορα στην ισοφάριση. Τελικά πήραμε τον ένα από τους δύο στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή. Κλείσαμε θετικά την χρονιά και γι αυτόν τον λόγο αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, που παρά τα προβλήματα που συναντήσαμε, είχαν δύναμη, πάθος αποφασιστικότητα, ήσαν σοβαροί και πειθάρχησαν σε πολλά πράγματα, δείχνοντας πώς ο Διαγόρας μέχρι τώρα είναι σε καλό δρόμο. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στα οποία είμαστε μέσα ακόμα, έχουν πολύ δρόμο κι εμείς επιβάλλεται να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που βρέθηκαν στην Καισαριανή και νομίζω πώς τους ανταμείψαμε με την προσπάθεια μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments