Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Κάναμε μεγάλη νίκη»

«Κάναμε μεγάλη νίκη»

0
routzieris_monos
Dodekanisos

«Μεγάλη» χαρακτήρισε τη νίκη που πέτυχε μέσα στην Καλλιθέα η ομάδα του ο προπονητής του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης. Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε τα ακόλουθα:
«Αυτή την φορά, πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο, που με την απόδοση του στο μεταξύ μας παιχνίδι, έδειξε πώς δεν του ταιριάζει αυτή η θέση. Η Καλλιθέα, έπρεπε να είναι ψηλότερα βαθμολογικά, πάντα με βάση την εικόνα που έχουμε από τον μεταξύ μας αγώνα. Αυτό που κάνουμε εμείς, είναι να ξεχάσουμε το μάτς στην Καλλιθέα .Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας . Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας τον Ιωνικό, σε ένα μάτς που κρύβει πολλές  δυσκολίες, με τον αντίπαλο να θέλει και πάλι μεγάλη προσοχή, για να περάσουμε στην συνέχεια  και στο Κύπελλο που είναι κάτι διαφορετικό, καλά με τις οικογένειες μας τις γιορτές. Έχουμε δηλαδή μπροστά μας ακόμα δυο υποχρεώσεις αγωνιστικές, στις οποίες πρέπει να δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή κοιτώντας στα μάτια τον αντίπαλο»
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης σχεδιάζοντας την ενάτη επιτυχία σερί της ομάδας του
-Δεν θα έχει στην διάθεση του τον Πέτρο Καμινιώτη, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Καλλιθέα και κατά συνέπεια, θα λείψει από τον αγώνα της Κυριακής.
-Θα λείψει επίσης ο Γιώργος Σαλαμαστράκης που είναι τιμωρημένος
-Ενώ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή στο παιχνίδι  με τον Ιωνικό και του Μαρτσέλο Γκούτμαν
Οι κυανέρυθροι θα γυμνασθούν κανονικά την Πέμπτη,  την Παρασκευή και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής, το Σάββατο το πρωί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments