Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Μπορούμε περισσότερα»

«Μπορούμε περισσότερα»

0
Dodekanisos

Την πρώτη του παρουσία στην Α1 κατηγορία, αλλά παράλληλα και την πρώτη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ετοιμάζεται να κάνει ο Κέβιν Φορντ με τη φανέλα του ΒΑΠ Κολοσσού. Στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με ΠΑΟΚ και Ερμή Λαγκαδά, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του 19ου τουρνουά «Μαυροσκούφεια», ο Αμερικανός φόργουορντ πήρε μία γεύση για το τι θα συναντήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για τις δυνατότητες της ομάδας του.
«Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και νομίζω ότι η δουλειά μας θα φέρει αποτελέσματα. Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει πολύ ταλέντο και πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε συνέχεια όσο περνά ο καιρός. Το βασικό είναι να μάθουμε να λειτουργούμε ως σύνολο, να παίζουμε με ομαδικό πνεύμα γι’ αυτό και πρέπει να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου» εξηγεί στο kolossosbc.gr ο 24χρονος παίκτης από το Πόρτλαντ και προσθέτει: «Μ’ αρέσει η φιλοσοφία του κόουτς και νομίζω ότι ταιριάζει στο στυλ μου. Η ομάδα είναι γρήγορη και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Ο καθένας έχει το ρόλο του και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλό της ομάδας. Είμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας αλλά πάμε πολύ καλά. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει η σεζόν και μέσα από τα φιλικά θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το πρωτάθλημα».
Αναφερόμενος στα φιλικά, ο Φορντ σχολίασε: «Ήταν τα πρώτα φιλικά και είδαμε πού βρισκόμαστε. Χρειαζόμαστε ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε αλλά, απ’ ό,τι είπε και ο κόουτς, πήγαμε καλά. Είμαστε λίγο πιασμένοι από τις προπονήσεις όμως αυτό είναι φυσιολογικό αυτή την εποχή. Όσο περισσότερο παίζουμε, τόσο θα βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να δείξουμε στον κόσμο».
Ο Κέβιν Φορντ μίλησε και για την απόφασή του να έρθει στον ΒΑΠ Κολοσσό: «Από τη στιγμή που αποφάσισα να παίξω επαγγελματικά, η πρόταση του Κολοσσού ήταν εκείνη που ξεχώρισε αμέσως. Μου πρόσφεραν ό,τι ήθελα από μία επαγγελματική ομάδα και είπα το ‘ναι’».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments