Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Θ’ ακολουθούμε τους τρεις»

«Θ’ ακολουθούμε τους τρεις»

0
pikionis
Dodekanisos

Την  ικανοποίηση του, από την απόδοση και το αποτέλεσμα του αγώνα, με τον Άγιο Ισίδωρο, (1-0, εκτός έδρας) και την αισιοδοξία, για την νίκη στον αγώνα του Σαββάτου με την Καταβια , εξέφρασε , ο γραμματέας της ΠΑΟΚω , Πικιωνης Δημήτρης μιλώντας στο news12.gr.
«Με τον Άγιο Ισίδωρο ,παίξαμε με μια σύνθεση ανάγκης, υπήρχαν μόνο τέσσερεις  βασικοί ποδοσφαιριστές. Με τερματοφύλακα , τον Γεωργατζη , που έχει να παίξει τρία χρόνια και με αναγκαστικές αλλαγές την ώρα του αγώνα , τα παιδιά υπέρβαλαν εαυτών και νίκησαν μια καλή ομάδα ,όπως είναι ο Άγιος Ισίδωρος.
Στον  προσεχή μας αγώνα με την Καταβια το Σάββατο, (καιρού επιτρέποντος), θα είμαστε πλήρεις και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε ,αφού πέρα από κάποιους τραυματισμούς , η ομάδα θα είναι σχεδόν πλήρης.
Λογικά θα είμαστε η ομάδα που θ ακολουθήσει τις τρεις, που ξεχωρίζουν και θ ανεβούν κατηγορία. Εκτός αν αυτοκτονήσει, κάποια από αυτές. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και δεν νομίζω ότι υπάρχουν ομάδες δυο ταχυτήτων. Γι αυτό αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες με την ιδία σοβαρότητα.»
 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments