Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Δεν είναι εύκολο παιχνίδι»

«Δεν είναι εύκολο παιχνίδι»

0
routzieris_monos
Dodekanisos

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ζήτησε ο Πέτρος Ρουτζιέρης με αφορμή την σαββατιάτικη αναμέτρηση. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε τα ακόλουθα:
«Είναι πολύ δύσκολο το μάτς με την Αναγέννηση Καρδίτσας . Οι αντίπαλοι μας θα έρθουν για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στην Ρόδο . Αυτό που ενδιαφέρει εμάς, είναι να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο, για να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν θα κυνηγήσουμε για μια ακόμα αγωνιστική. Αυτό που πρέπει να επισημάνω είναι πώς δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Αυτά τα μάτς με αντιπάλους ομάδες που δεν βρίσκονται ψηλά βαθμολογικά αλλά σε χαμηλές θέσεις, χρειάζονται περισσότερη προσοχή και φυσικά πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την σοβαρότητα που πρέπει , την αγωνιστική πειθαρχία που μας διακρίνει σαν ομάδα, αλλά κι όλα τα στοιχεία μας για να πάρουμε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αυτό που θέλουμε.»
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, απόντες από την χθεσινή προπόνηση ήταν οι Γκούτμαν και Προβατίδης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Εξουζίδης, Χριστοφιλέας και Τύρελης.
-Διαιτητής του αγώνα με την Αναγέννηση θα είναι η κ. Μήτση από τον Πειραιά και «βοηθοί» της θα είναι οι κ. Σγάντζος και Κοντιζάς από τον ίδιο σύνδεσμο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments