Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Παίξαμε πολύ καλά»

«Παίξαμε πολύ καλά»

0
kolossos_pao2
Dodekanisos

O Στηβ Πάνος είναι ένα από τα νέα αποκτήματα του ΒΑΠ Κολοσσού. O 22χρονος φόργουορντ και απόφοιτος του Weber State University, πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στη μεγάλη νίκη της ομάδας μας στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή και μίλησε στο kolossosbc.gr.
«Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και πήραμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Προηγούμασταν σε όλο το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα στην αντεπίθεση του Ηρακλή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πιστεύω οτι αυτό είναι και το πιο δύσκολο σ’ ένα ματς που είσαι συνέχεια μπροστά, να παραμένεις δηλαδή συγκεντρωμένος, να κοιτάς τι έχεις μπροστά σου και όχι τον πίνακα του σκορ. Εμείς ήμασταν προσηλωμένοι στην άμυνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έτσι πήραμε τη νίκη».
Τον ρωτήσαμε για τις πρώτες εντυπώσεις του απ’ την ομάδα. «Είναι δυνατή και σκληρή ομάδα. Δεν τα παρατάει ποτέ και δεν χαρίζει τίποτα μεσα στο γήπεδο. Είναι επίμονη κι έχει νοοτροπία νικητή. Γενικότερα το κλίμα είναι πολύ καλό και το επίπεδο υψηλό. Πιστεύω οτι θα τα πάμε πολύ καλά. Έχω ακούσει τα καλύτερα και για τον κόσμο κι ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτο γήπεδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments