Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Όφελος ο βαθμός»

«Όφελος ο βαθμός»

0
routzieris
Dodekanisos

Ένα ακόμη βαθμό προσέθεσε στη βαθμολογική του συγκομιδή την Κυριακή ο Διαγόρας, μετά το 0-0 με αντίπαλο τον Πιερικό.
Αυτό, ήταν το πέμπτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα για τον Διαγόρα, που αγνοεί την ήττα από την 5η αγωνιστική, παραμένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Σίγουρα όμως, η εικόνα που παρουσίασε στην Κατερίνη ο γηραιός, δεν ήταν η ίδια με εκείνη που έδειξε στα προηγούμενα ματς, γεγονός που παραδέχθηκε με δηλώσεις του την επομένη της αναμέτρησης, ο Πέτρος Ρουτζιέρης «Γενικά, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, στο οποίο καταφέραμε να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια και αυτό κρατάμε. Αποτελεί όφελος, τόσο βαθμολογικό, όσο και ψυχολογικό, καθώς η ομάδα παρέμεινε αήττητη για ένα ακόμη ματς. Αναγνωρίζουμε πως δεν είχαμε την ίδια καλή εικόνα με τα προηγούμενα παιχνίδια και ως ένα βαθμό, σε αυτό συνέβαλε η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ου δυσκόλεψε και της δύο ομάδες. Παράλληλα, αρκετοί από τους παίκτες μας δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, ίσως και λόγω κόπωσης. Όπως και να έχει, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτές οι μέρες και ζητούμενο είναι να παίρνεις ότι μπορείς. Ο βαθμός αυτός λοιπόν, είναι σημαντικός».
Από εκεί και πέρα όμως, η συνέχεια για τον Διαγόρα, φέρνει στο Δημοτικό Στάδιο τη Δευτέρα τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Αφήνοντας πίσω του το ματς με τον Πιερικό, ο Διαγόρας ξεκινάει από την Τετάρτη την προετοιμασία του, με τον προπονητή του να δηλώνει: «Είναι από τα παιχνίδια που όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Έτσι είναι όταν αγωνίζεσαι με τον πρώτο, μία από της καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που έχει και τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για τους παίκτες και πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά της εβδομάδας, με σοβαρότητα και πειθαρχία, θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε. Σεβόμαστε τον ΠΑΣ, όμως αυτό που θα ζητήσουμε, θα είναι η νίκη».
Στα αγωνιστικά τώρα, τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κατερίνης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάσθηκαν κανονικά.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μαριεττάκης και Τομάζος, ενώ ο Ρέγιες δεν γυμνάσθηκε καθόλου. Ένα «σφίξιμο» στον δικέφαλο, ήταν ο λόγος που αντικαταστάθηκε προληπτικά στην αναμέτρηση με τον Πιερικό και για τον οποίο θα ξεκουραστεί για μερικές ημέρες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, αναμένεται να ενταχθεί μεσοβδόμαδα στο πρόγραμμα των υπολοίπων, καθώς ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία.
Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφει ο Νεμάνια Ζλάτκοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής (4 κίτρινες).
Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που συμπλήρωσε καρέ κίτρινων καρτών όμως, είναι ο Γιώργος Σαλαμαστράκης, για τον  οποίο θα αποφασιστεί την Τρίτη σε ποιον αγώνα θα απουσιάσει.
Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, θα επιστρέψουν την Τετάρτη στις προπονήσεις, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την δύσκολη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments