Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Περιορισμό στους άνω των τριάντα ετών»

«Περιορισμό στους άνω των τριάντα ετών»

0
throumoulopoulos_lazaros
Dodekanisos

Καλύτερο είναι το φετινό πρωτάθλημα των νέων ,σε σχέση με το ανάλογο περσινό , σύμφωνα με όσα  είπε ,ο Λάζαρος Θρουμουλoπουλος, προπονητής της ομάδας Νέων , της Αναγέννησης  Ιαλυσου, μιλώντας στο www.news12.gr:
«Δεν είναι τέλειο, όμως οι ομιλοι είναι πιο ομοιόμορφοι, σίγουρα είναι καλύτερο, από το πρωτάθλημα του 2009-2010. Επίσης υπάρχει και ο νέος θεσμός του Κυπέλλου, που προσφέρει καλύτερα παιχνίδια, για τα νέα παιδιά.»
Στη συνέχεια ο Λάζαρος Θρουμουλοπουλος, μας μίλησε για την  ομάδα του και για το μέλλον των νεαρών αθλητών:
«Εμείς ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια και ήδη έχουμε καταφέρει να είμαστε ένα καλό σύνολο μαζι με τις 2-3 προσθήκες από τον Ιαλυσό. Είναι λίγος ο χρόνος για να μπορούν κάποιοι από εμάς να παίξουν, στην Μικτή Δωδεκανήσου ή στην ανδρική μας ομάδα. Ευτυχώς για εμάς η ΕΠΣΔ, μας έδωσε ένα σταθερό πρόγραμμα στο Ενωσιακο γήπεδο, για όλο τον χρονο. Αυτο εξυπηρετεί τους αθλητές και τον σύλλογο για τον προγραμματισμό του Το ότι βέβαια ένα γήπεδο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των νέων της πόλης, είναι πασιφανές. Η ΕΠΣΔ όμως κάνει ένα σημαντικό λάθος. Ξεχνά ότι τα τοπικά πρωταθλήματα, πρέπει να είναι βιομηχανία παραγωγής ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό ας βάλει επιτελούς, ένα μαξιμουμ αριθμό ποδοσφαιριστών άνω των τριάντα ετών, σε κάθε αγώνα και για τους βετεράνους να γίνει ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα. Έτσι θα αναγκαστούν οι ομάδες να στραφούν, προς τις νεαρές ηλικίες. Τέτοια ανάλογα μέτρα, θα εχουν στο μέλλον θετικά αποτελέσματα στους ποδοσφαιριστές, στις ομάδες και στην ΕΠΣΔ.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments