Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Κανείς δεν τον βοήθησε»

«Κανείς δεν τον βοήθησε»

0
Dodekanisos

Θέση για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Ρόδος πήρε στο www.news12.gr ο προπονητής των ακαδημιών των «πρασίνων» Μιχάλης Παπαντωνίου. Μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, ο κ. Παπαντωνίου, απάντησε ως εξής:
«Τα διοικητικά προβλήματα της ΠΑΕ, αφορούν την πρώτη ομάδα, αν και έμμεσα ή άμεσα μας επηρεάζουν και εμάς. Κατά την γνώμη μου, ο Αντώνης Μαρτίνης πρόσφερε πολλά. Κανένας όμως δεν τον στήριξε και αναγκάστηκε να πορευτεί μόνος του από οικονομικής άποψης. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μην ξεχνάμε, ότι έτσι όπως είναι οι σημερινές καταστάσεις, δεν αντέχει ένα άτομο να κάτσει στον θώκο του προέδρου. Θα μπορούσαν κάποιοι από την τοπική κοινωνία να βοηθήσουν την ομάδα. Ο κ. Μαρτίνης εξάλλου, είχε πει ότι όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να το κάνει. Παρόλα αυτά, δεν το έκανε κανένας και έτσι έμεινε μόνος του να βοηθήσει τον σύλλογο».
Ο τεχνικός της ομάδας παίδων των «ελαφιών», μίλησε και για την γενική συνέλευση της Τετάρτης, λέγοντας τα ακόλουθα:
«Μακάρι να βρεθεί κάποιος να αναλάβει την προεδρία για να μην χάνουμε και μέρες. Μέσα στις τάξεις του συλλόγου, υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ομάδα και σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν με την ψυχή τους, αν τους ζητηθεί, στην νέα διοίκηση».
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν είναι θετικός να αναλάβει κάποιο πόστο στην νέα διοίκηση αν και εφόσον του ζητηθεί και πιο συγκεκριμένα να γίνει σύμβουλος ακαδημιών και να προτείνει νεαρούς παίκτες, απάντησε ως εξής:
«Αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο, φυσικά και δεν θα αρνηθώ. Γνωρίζω πως είναι να δίνεις συμβουλές για νεαρούς παίκτες. Έχουμε βγάλει καλές φουρνιές παικτών και γνωρίζω πολλά για αυτά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι αυτό πρέπει να κάνουμε. Να προωθούμε παιδιά και να φτιάξουμε αθλητές με ποιότητα και προσωπικότητα».

Παναγιώτης Ψαρράκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments