Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Αδικούν τους εαυτούς τους»

«Αδικούν τους εαυτούς τους»

0
saxinidis2
Dodekanisos

Προβληματισμένος σχετικά με τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας του είναι ο προπονητής του Διγενή Κοσκινού Θόδωρας Σαχινίδης. Αυτό φάνηκε μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στο www.news12.gr. Συγκεκριμένα, μας είπε:   
«Άλλο πρόσωπο μου δείχνουν στην προπόνηση και άλλο στο αγώνα .Αυτό με προβληματίζει. Ο Διγενής δεν είναι ομάδα για να δέχεται πολλά γκολ. Στην Κω προηγηθήκαμε 1-0 και σε δέκα λεπτά, δεχθήκαμε τρία. Ήταν κάτι ανεπίτρεπτο.
Οι παίχτες μου πρώτα από όλα αδικούν τον εαυτό τους, όταν έχουν τέτοια απόδοση στο γήπεδο, ενώ μπορούν να παίξουν καλύτερα. Σε αγώνες όπως τον επόμενο με την Σύμη πρέπει να τα δίνουν όλα».
Ο τεχνικός του Διγενή πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
»Σε αυτήν την κατηγορία δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Όλες βράζουν στο ίδιο καζάνι, με τις τέσσερεις πρωτοπόρες να ξεχωρίζουν δίκαια. Το πρωτάθλημα της Α2, είναι πολύ ενδιαφέρον και θα τα καταφέρουν οι ομάδες που έχουν ταχύτητα στο παιχνίδι τους. Δεν φτάνει μόνο η δύναμη ,για να είσαι καλή και ανταγωνιστική ομάδα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Εμάς για την ώρα μας λείπει η ταχύτητα.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments