Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Κύριε Χρυσοχοΐδη έχετε μπει στο πετσί του ρόλου της… πάπιας

Κύριε Χρυσοχοΐδη έχετε μπει στο πετσί του ρόλου της… πάπιας

0
Φωτογραφία: neodimokratis.gr
Dodekanisos

«Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι. Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών». Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προς τα ερωτήματα στον ΣΥΡΙΖΑ.  

Και η αποποίηση ευθυνών καλά κρατεί. Αυτά που ζούμε στην Ελλάδα δεν έχουν προηγούμενο. Κάθε φορά λέμε δεν έχει πιο κάτω. Αλλά πάντα -ως δια μαγείας- το κράτος καταφέρνει να μην μας εκπλήσσει. Γιατί πρόκειται περί κατορθώματος. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ανοίξει ευθεία αντιπαράθεση με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος όπως τόνισε σε ανακοίνωσή της «όλο αυτό το διάστημα παραμένει εξαφανισμένος».

Διαβάστε (με δική σας ευθύνη) και γελάστε την απάντηση του υπουργού: «Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι. Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών». 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν εξηγεί σε ποιο πρόσωπο αναφέρεται, δεν λέει «εγώ». Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Προφανώς εννοεί τον εαυτό του. Χθες αυτοθαυμαζόταν ο Νίκος Χαρδαλιάς. Σήμερα την σκυτάλη ανέλαβε ο κ. Χρυσοχοΐδης. Οι δύο υπουργοί δεν είχαν να προσάψουν κάτι στον εαυτό τους. Και οι δύο τους αλάνθαστοι. Ποιους προσπαθείτε να κοροϊδέψετε κύριοι; 

Ενώ έχουν καεί περίπου ένα εκατομμύριο στρέμματα στην Ελλάδα και η αποποίηση ευθυνών εξακολουθεί να κρατεί καλά. Οι κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Χαρδαλιάς, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραμένουν αγέρωχοι και αμετάκλητοι στις βολικές θέσεις τους. Πήγαν περίπατο οι παραιτήσεις που ζητούσε το 2018 ο κ. Μητσοτάκης. Η λέξη φιλότιμο δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα και η λέξη παραίτηση δεν υπάρχει στην ελληνική. Πραγματικά επιτρέψτε μου να αναρωτιέμαι γιατί ακολουθήσατε την πολιτική; Στην ηθοποιία θα είχατε λαμπρό μέλλον. Κάνετε πολύ καλά την πάπια. Έχετε μπει στο πετσί του ρόλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments