Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Κυρίαρχοι οι Ιππότες, μετά το 70′ …ξύπνησαν οι Πάνθηρες

Κυρίαρχοι οι Ιππότες, μετά το 70′ …ξύπνησαν οι Πάνθηρες

0
Dodekanisos

Δίκαιη νίκη με σκορ 5 – 3 σε βάρος των Πανθήρων σημείωσαν σήμερα οι Ιππότες σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι Πάνθηρες, αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με τους Πάνθηρες να ανεβαίνουν αισθητά μετά το 70′ και μάλιστα να δημιουργούν ένα φινάλε με σασπένς καθώς το 0 – 4 έγινε 3 – 4 λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Τελικά, οι Ιππότες ήταν πιο ψύχραιμοι και εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος που έγινε λίγο πριν το τέλος πέτυχαν και πέμπτο τέρμα “κλειδώνοντας” τη νίκη τους. Το παιχνίδι είχε να προσφέρει ωραία γκολ και πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που το παρακολούθησε.

Το φιλμ του αγώνα είναι το ακόλουθο:

Στο 8′ από μπαλιά του Αλιάϊ, ο Chierici έκανε το σουτ από πάρα πολύ καλό σημείο αλλά ο Shore έκανε μια εξαιρετική απόκρουση στέλνοντας τη μπάλα να καταλήξει κόρνερ.
Στο 9′ όμως ο Ζωάννου σημάδεψε πιο σωστά και με ένα πολύ δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 0 – 1.
Στο 11′ ο Chierici απέφυγε έναν αμυντικό και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 25′ ο Τσάκε με σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Shore κάνοντας το 0 – 2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 55′ ο Αλιάϊ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Αναστασάκης στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ( 0 – 3).
Στο 64′ ο Hasa εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Σαγρής απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 68′ ο Κασιμάτης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0 – 4.
Στο 70′ ο Μαλλιάκας ανέτρεψε τον Αγγελάκη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Εκτέλεσε ο “παθών”, ο Σαγρής απόκρουσε αλλά η μπάλα στην επαναφορά της έφθασε στον ίδιο που με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να μειώσει σε 1 – 4.
Στο 83′ ο Αλιάϊ έφυγε ωραία από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα για τον Μπέτα ο οποίος ήταν μεν σε καλή θέση στην καρδιά της άμυνας των Πανθήρων αλλά δεν είχε καλή ισορροπία με αποτέλεσμα να κάνει ένα άστοχο σουτ (άουτ).
Στο 88′ ο Αναστασάκης με ωραία προσπάθεια μείωσε σε 2 – 4 και στο 89′ ο Χάσα με σουτ από κοντά μείωσε ακόμα περισσότερο (3 – 4) με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει θρίλερ στα τελευταία λεπτά. Τελικά, τη λύση την έδωσε ο Βασιλείου στο 93′ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των Πανθήρων και διαμόρφωσε το τελικό 3 – 5.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Καραγιάννης, Δημητριάδης)

ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Shore, Τσαουσάϊ, Ισκάς (46′ Καρασάββας), Καρπαθάκης, Rapka, Αγγελάκης, Τιτάης (46′ Παπανικολάου), Γαίτάνος (46′ Μουχαμεντάνι), Χατζηκεβορκιάν (85′ Κεφάλας), Hasa, Αναστασάκης
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σαγρής, Μπέτας, Μαρίνος (80′ Βασιλείου), Ζωάννου, Μαλλιάκας, Κασιμάτης, Τσάκε, Αλιάϊ, Σπανός (80′ Γουμπάρης), Τσομάνι (75′ Παπαστεφάνου), Chierici”

Φωτογραφίες Γεωργία Σαράντη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments