Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κυριάρχησε στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ

Κυριάρχησε στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΕΡΑ επικράτησε εντός έδρας με 4 – 2 της ΑΕ Κω και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι «βυσσινί» προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στα πρώτα 45 λεπτά και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν με 2 – 1. Στην επανάληψη όμως οι «κόκκινοι» έπαιξαν καλύτερα και έφθασαν στη νίκη.
Το σκορ άνοιξε ο Γκίνης στο 15’ με κεφαλιά (1 – 0). Η ΑΕ Κως ισοφάρισε με κεφαλιά του Τογρού στο 20’ και στο 27’ ο Οχτάρας με πλασέ από καλό σημείο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 2). Στο 55’ ο Γεωργίου από κοντά έκανε το 2 – 2 (είχε προηγηθεί κεφαλιά και απόκρουση του Ντιμιτρτίεβιτς) και στο 70’ ο Μαθιός με ωραία πλασέ έκανε το 3 – 2. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2 στο 80’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Τσιβίτης, Πλάτσης) ο οποίος στο 84’ απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τσαγγάρη ο οποίος «απάντησε» στην εξέδρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

ΑΕΡΑ: Τσιγάρος, Φυλακούρης, Τάχος (88’ Καρακοντόπουλος), Πλύγκος (78’ Αμπαζάι), Καλογήρου, Αλιμερκάι, Λαδάς, Γεωργίου (85’ Πολυμερίδης), Γκινής, Μαθιός, Μαχαιρίδης (46’ Στεφανής)
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Μυλωνάς, Λαουμζής (73’ Ταγκίρης), Κοτσάκι, Ζαΐμι, Ζιώγας, Οχτάρας, Χατζηφούντας, Τογρού, Μπεκιρλάρι, Τσαγγάρης 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments