Αρχική Εφηβικό Κυριάρχησαν οι Έφηβοι των Πανθήρων

Κυριάρχησαν οι Έφηβοι των Πανθήρων

0
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Εφηβική ομάδα (Κ16) των Πανθήρων η οποία επικράτησε με 4 – 1 του Άρη Αρχαγγέλου σε παιχνίδι που πραγματιοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Οι έφηβοι του Γιώργου Αγγελάκη ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Το σκορ άνοιξε ο Τόλης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ στο 25’ (1 – 0). Στο 32’ ο Ζενελάϊ με ψηλόκρεμαστό πλασέ έκανε το 2 – 0 και στο 37’ ο ίδιος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 3 – 0. Στο 46’ ο Στάτης με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» και μείωσε σε 3 – 1 και στο 65’ ο Σταματιάδης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ντάκο (Δημητριάδης, Χονδρού)

ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Διακοσταμάτης, Ελεζάϊ, Μπιλιουράς, Καψής, Κουφός, Ντουμάζιος, Τόλη, Διακογιάννης Παρασκευάς, Ζενελάϊ, Καρακούσης, Παπαδόπουλος (Έπαιξαν και οι Αραμπατζής, Σταματιάδης, Διακογιάννης Δημήτρης, Κοροδήμος
ΑΡΗΣ: Γιάννος, Δεληγιάννης, Ζουρπάς, Στάτης, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Γιασιράνης, Αντωνόπουλος Νίκος, Κορνιλάκης, Μπαρμπαντώνης, Μπιτιρίνης, Μπαρμπάντώνης (Έπαιξαν οι Μαγιάφης, Αναστασάς και η Έλενα Μιρντανάη)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments