Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Κυρία Κεραμέως δεν τα λέτε … ωραίως…

Κυρία Κεραμέως δεν τα λέτε … ωραίως…

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος


Πραγματικά σοκαριστήκαμε άπαντες οι αυτόχθονες ιθαγενείς αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα, με το νομοσχέδιο που εισηγήθηκε η υπουργός παιδείας και το ψήφισαν, ίσως χωρίς να το διαβάσουν ολόκληρο, εκείνοι οι βουλευτές που το ενέκριναν με την ψήφο τους.

Ως υπουργός παιδείας θέλατε κι εσείς να βάλετε ένα…λιθαράκι, όμως δεν τα είπατε και δεν τα λέτε ωραίως στα παιδιά, σε ότι αφορά τα πανεπιστήμια και τους υπολογισμούς σας, πραγματικά…εξαιρετική εξίσωση!!!

Κυρία Κεραμέως, αναφερόμαστε στην επιστολή που σας απέστειλε ένα παιδί 18 ετών, το οποίο  τόλμησε να είναι αριστούχος στο λύκειο του αλλά και στον πανελλήνιο διαγωνισμό για την εισαγωγή του  στο πανεπιστήμιο.

Κυρία Κεραμέως, αν κάποιος άλλος υπουργός παιδείας ή από το κόμμα σας ή από κάποιο άλλο εφάρμοζε τον δικό σας νόμο και άφηνε εκτός πανεπιστημίου ένα παιδί σας, θα σας γέμιζε ικανοποίηση ή θα το χαρακτηρίζατε απαράδεκτο ή θα το υποστηρίζατε θερμά με τα επιχειρήματα σας που δεν πείθουν κανένα παρά μόνον εσάς???

Μα είναι δυνατόν να στέλνετε στον καιάδα της αδικίας παιδιά που αρίστευσαν, όμως μένουν εκτός από τα δημόσια πανεπιστήμια???

Απορώ, όμως, και με εκείνους τους βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο-έκτρωμα, ο οποίος αφήνει εκτός ΑΕΙ παιδιά κάθε χρώματος και οικονομικής βαθμίδας, ίσως όμως και δικά τους!!!

Πρέπει οπωσδήποτε να αποκατασταθεί η αδικία που υπέστησαν όλα τα παιδιά, όπως ο Κατάκαλος Διονύσιος!!!

Με ποιο δικαίωμα φέρνετε σε απόγνωση παιδιά, με τον νόμο σας που μάλλον δεν πρέπει να τον αποκαλούμε νόμο.

Κυρία Κεραμέως, θεωρούμε πως δεν είσθε ικανή για υπουργός παιδείας και πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια να δουλέψετε πραγματικά και όχι να εμπαίζετε χιλιάδες μαθητές!!!

Αποκαταστήστε την ανείπωτη αδικία άμεσα και σκορπίστε στα πρόσωπα των παιδιών το χαμόγελο, όχι την θλίψη και την κατήφεια!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments