Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Κυπελλούχος η Τελχινίδα

Κυπελλούχος η Τελχινίδα

0
Dodekanisos

Άλλον έναν τίτλο κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Τελχινίδας αφού στον τελικό του Filal-4 του Κυπέλλου Δωδεκανήσου επικράτησε του Ροδίων Άθλησις με 3-0 σετ.

Η επιτυχία των αθλητριών της Τελχινίδας ήρθε να ‘σφραγίσει’ το απόλυτο στους τίτλους στις γυναίκες για το 2018, έτος που το ροδίτικο σωματείο συμπλήρωσε 10 χρόνια από την ίδρυσή του (μέσα στο 2018 οι γυναίκες, οι νεανίδες, οι κορασίδες και οι παγκορασίδες αναδειχτήκαν πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου).

Ο φετινός τελικός κυπέλλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Βενετόκλειο και τον παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του βόλεϊ.

Η Τελχινίδα ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε με 8-1 στο 1ο σετ και κράτησε μια διαφορά ασφαλείας (12-3, 19-9, 21-15) για να επικρατήσει τελικά με 25-15.

Στο επόμενο σετ τα 13 λάθη των αθλητριών του Νίκου Τσιντομηνά έδωσαν την ευκαιρία στις αντιπάλους τους να είναι κοντά στο σκορ. Και πάλι όμως η Τελχινίδα ήταν πιο αποτελεσματική στο τέλος και πήρε το σετ με 25-19.

Ίδια εικόνα και στο 3ο σετ αφού το πολύ δύσκολο σερβίς της Τελχινίδας, της έδωσε πολλές κόντρα μπάλες και το σετ με 25-15.

ΡΣΦΠ Τελχινίς – Ροδίων Άθλησις 3-0 σε 78΄(25-15 σε 27΄, 25-19 σε 25΄και 25-16 σε 26΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Μαρία Βρατσάλη, Ματίνα Γιαννέλη, Μίρκα Στρατάκη, Φαμπιόλα Τερζίου (21 επ), Ευγενία Μουρούτη (λ), Ραφαηλία Κουφομανώλη, Μαριλιάνα Σούρδη, Κατερίνα Χειμωνέττου, Μελίνα Τερζή, Νικολέτα Αμορανίτη (λ), Ιωάννα Μετζιώτη, Ανθή Γκίκα, Ντιλέκ Χουσεΐν, Ελένη Μητροπούλου (10 άσσοι), Πάολα Σουσάρι και Φαίη Μίχου.

Ροδίων Άθλησις: (Νίκος Μακρής) Ειρήνη Γεράκη, Άντζελα Ντέμο, Μαρία Μαστρογιάννη, Ελένη Γιακουμάκη, Χεριφέ Νουρεδίν, Σοφία Οικονόμου (λ), Μαρίνα Τζανουδάκη, Ελισάβετ Αμορανίτη, Αναστασία Μαστοράκη (λ), Αγάπη Ευθυμίου, Χριστιάννα Παναγίδου και Χαρούλα Φραντζή.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν ο Σωτήρης Σταματίου, ο Λάκης Λαζαράκης, και η Μαρία-Ειρήνη Ινγγλέση.

Πως πήραν τους πόντους τους οι ομάδες:

ΡΣΦΠ Τελχινίς   Ροδίων  Άθλησις
3 Σετ 0
75 Πόντοι 50
11 Σερβίς 5
38 Επιθέσεις 15
5 Μπλοκ 1
21 Λάθη Αντιπάλου 29
                        Στατιστική: Σταύρος Σμαραγδιός

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομή μεταλλίων στις δύο φιναλίστ και του κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα. Τις απονομές έκαναν η Ειδική Γραμματέας του ΔΣ της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου κα Βάσω Κούκου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου κος Δημήτρης Τσοπανάκης και ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και πρόεδρος του ΡΣΦΠ Τελχινίς κος Στάθης Μαθιουδάκης.

Να σημειωθεί ότι τη φετινή διοργάνωση του final-4 του κυπέλλου Δωδεκανήσου είχαν αναλάβει τα σωματεία ΡΣΦΠ Τελχινίς και ΠΑΟΚ Ρόδου.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments