Αρχική Αθλητικά νέα Κύπελλο Γαλλίας: Η Tarbes αποκλείστηκε λόγω… λάθους στο GPS!

Κύπελλο Γαλλίας: Η Tarbes αποκλείστηκε λόγω… λάθους στο GPS!

0
EL SOMBRERO / FACEBOOK
Dodekanisos

Η Tarbes αναμενόταν να παίξει ένα ματς για τον τέταρτο γύρο στο κύπελλο Γαλλίας απέναντι στη Vabres, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Ωστόσο προέκυψε μπέρδεμα με την ονομασία της πόλης στο GPS. Σαν αποτέλεσμα η Tarbes «χάθηκε» και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης! 

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γαλλίας, η ομάδα της Tarbes έφτασε στο γήπεδο με 45 λεπτά καθυστέρηση. Αιτία ένα μικρό λάθος στο GPS, που αποδείχτηκε όμως οδυνηρό. Ο οδηγός του λεωφορείου είχε γράψει το σωστό όνομα της πόλης στο GPS και το ταξίδι ξεκίνησε. Κάποια στιγμή όμως, ένας από τους επιβάτες προβληματίστηκε για το αν η σωστή γραφή της πόλης είναι Vabre ή Vabres. Ακολούθησε ένα μπέρδεμα, αλλά αποφασίστηκε πως σωστός προορισμός είναι το Vabre. Κάπως έτσι το κομμένο «s» τους οδήγησε σε… άλλη πόλη από εκείνη που έπρεπε να πάνε, 80 χιλιόμετρα βορειότερα! 

Η αποστολή έφτασε τελικά στο γήπεδο με καθυστέρηση 50 λεπτών, αφού κόλλησε για λίγο και σε ένα γειτονικό χωριό που είχε αγώνα ποδηλασίας. Λόγω κανονισμών (δεν πρέπει να καθυστερήσει μία ομάδα πάνω από 45 λεπτά), η Tarbes αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου Γαλλίας.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το γεγονός ότι το λεωφορείο δεν φτάνει ως το γήπεδο. Σε αφήνει περίπου ένα χλμ. μακριά. Οπότε οι παίκτες, που είχαν αλλάξει ήδη ρούχα για να είναι έτοιμοι, αναγκάστηκαν να τρέξουν ως εκεί. Μόνο για να μάθουν πως είχαν αποκλειστεί, καθώς είχαν χάσει τον αγώνα 3-0 στα χαρτιά! 

Για το κύπελλο Γαλλίας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα αν ανατρέξετε σε ένα παλιό μας άρθρο

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments