Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κύπελλο Ελλάδος: Κληρώνει για Α.Ε ΔΙ.ΑΣ

Κύπελλο Ελλάδος: Κληρώνει για Α.Ε ΔΙ.ΑΣ

0
Dodekanisos

Σήμερα(12:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδος.Ενδιαφέρον από πλευράς δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου υπάρχει , καθώς η Α.Ε ΔΙ.ΑΣ θα λάβει μέρος ως κυπελλούχος Δωδεκανήσου. Θυμίζουμε πως από φέτος θα υπάρξει μία καινοτομία στον θεσμό,καθώς σε αυτόν θα μπορούν να συμμετάσχουν ερασιτεχνικά σωματεία, συγκεκριμένα όσες ομάδες κατέκτησαν τον τρόπαιο της Ένωσης τους στον θεσμό των τοπικών κυπέλλων.Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος 56 ομάδες, μία εκ των οποίων θα περάσει με κλήρωση άνευ αγώνος και οι υπόλοιπες θα σχηματίσουν 26 ζευγάρια. Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 12:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, θα διενεργηθεί η κλήρωση της 1ης φάσης του νέου Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο εκχωρείται η δυνατότητα συμμετοχής και σε ερασιτεχνικές ομάδες.

Η κλήρωση της 1ης φάσης θα πάρουν μέρος 53 ομάδες και μία εξ αυτών θα περάσει στην επόμενη φάση άνευ αγώνα. Οι υπόλοιπες πενήντα δύο 52 θα δημιουργήσουν είκοσι έξι 26 ζευγάρια, που θα αγωνιστούν την Κυριακή 26 Αυγούστου σε μονούς αγώνες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments