Αρχική Αθλητικά νέα Κύπελλο Ελλάδας: «Βλέπουν» οκτάδα Αναγέννηση Καρδίτσας και Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: «Βλέπουν» οκτάδα Αναγέννηση Καρδίτσας και Λαμία

0
sportfm.gr
Dodekanisos

Αναγέννηση Καρδίτσας και Λαμία νίκησαν στην φάση των «16» στο κύπελλο Ελλάδας, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους οκτώ της διοργάνωσης.

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο η Λαμία επικράτησε με το «καθαρό» 2-0 του Ιωνικού, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκρισή της στους «8» στο κύπελλο Ελλάδας. Η ρεβάνς της Νίκαιας θα διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου.  

Ο τραγικός αγωνιστικός χώρος στο «ΔΑΚ» Λαμίας. Πηγή: sportfm.gr

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «ΔΑΚ» Λαμίας δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο. Ωστόσο το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφερε να βρει τον τρόπο να σκοράρει δύο φορές, κρατώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα. Πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Στα της αναμέτρησης, στο 25′ από σέντρα ακριβείας του Βύντρα, ο Τσούκαλος με κεφαλιά νίκησε τον Αναγνωστόπουλο, δίνοντας «κεφάλι» στο σκορ στους γηπεδούχους. Το 2-0 ήρθε στο 53′. Ο Γκόλεμιτς έκανε βαθιά μπαλιά στην… πλάτη της άμυνας, ο Ρόμανιτς πρόλαβε τον Βαφέα και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Ζαμπάλας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Ν. Γρηγορίου): Σαράνοφ, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Βύντρα, Γκέντσογλου, Νούνιες (56΄ Βλαχομήτρος), Ελευθεριάδης (65΄ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (56΄ Μπεχαράνο), Τιρόνε (81΄ Μαζουλουξής), Τσούκαλος (56΄ Μανουσάκης)    

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Βαφέας (80΄ Αοσμαν), Σάντσεζ, Ματσούκας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Πογοσιάν (65΄ Ντάλσιο), Γκοτσούλιας (65΄ Κιάκος), Μάναλης, Καμπράλ (80΄ Λένις)

Πέρασε από τον Άγιο Νικόλαο και… βλέπει οκτάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας

Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν στο φινάλε του αγώνα. Πηγή: protothema.gr

Χάρη σε γκολ του Μανιού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 1-0 στην Κρήτη τον αξιόμαχο Άγιο Νικόλαο. Οι φιλοξενούμενοι έστω και στο φινάλε, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων (που αγωνίζονται στη Γ’ εθνική) και πλέον έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, ενόψει της ρεβάνς που θα λάβει χώρα στην Καρδίτσα, μεταξύ 21 και 23 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών, επειδή στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (65΄ Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Μαυρής (71΄ Παγιά), Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης (57΄ Φουκαράκης), Νοκάι (71΄ Τζιλάι)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας (78΄ Κουτρομάνος), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Μπάλλας (65΄ Μπραμπίγια), Πλέγας, Μανιός, Μπενγκόα (65΄ Γκουγκούδης), Μπιανκόνι (22΄ Γκίνη), Βιδάλ (78΄ Πολίτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments