Αρχική Αθλητικά νέα Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

0
gazzetta.gr
Dodekanisos

Το κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στις επάλξεις, καθώς μόλις άρχισαν οι αναμετρήσεις της πέμπτης φάσης της διοργάνωσης. Λεβαδειακός, την ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας κατόρθωσαν να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στους «16».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 

Η πέμπτη φάση στο κύπελλο Ελλάδας περιλάμβανε αρκετές συγκινήσεις. Η ΑΕΛ επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στα πέναλτι (1-1 κ.δ. και παράταση). Την ίδια στιγμή ο Λεβαδειακός προκρίθηκε εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης με γκολ του Νίκα στο 90+6′. Ενώ, τέλος, στους «16» θα βρεθεί και η Αναγέννηση Καρδίτσας που επικράτησε 5-4 στα πέναλτι (0-0 κ.δ. και παράταση) της Καλλιθέας.

Έτσι, στη φάση των «16» μαζί με ΟλυμπιακόΠΑΟΚΑΕΚ και Άρη θα βρεθούν οι Λεβαδειακός, ΑΕΛ Αναγέννηση Καρδίτσας. Όλες αποτελούν ομάδες που θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Όταν και αν εκείνο εκκινήσει. 

Έχουν απομείνει εννέα εισιτήρια τα οποία ψάχουν κάτοχο. Παράλληλα αξίζει να τονιστεί ότι από τη φάση των «16» οι αγώνες είναι διπλοί και όχι νοκ άουτ. 

Ακολουθούν εννέα αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό να έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του (27/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD). 

Υπενθυμίζετε ότι το κύπελλο Ελλάδας, έστω και την τελευταία στιγμή βρήκε τηλεοπτική στέγη με την ΕΠΟ να έρχεται σε συμφωνία με την Cosmote TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΤΡΙΤΗ 27/10

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/10

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/11

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments