Αρχική Αθλητικά νέα Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκε ο Παναιτωλικός

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκε ο Παναιτωλικός

0
Dodekanisos

Ο Παναιτωλικός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες απέναντι στη Νίκη Βόλου, της οποίας επιβλήθηκε και στη ρεβάνς του Αγρινίου με το ίδιο σκορ όπως και στον αγώνα του «Πανθεσσαλικού» (1-0).

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου που αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς, είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο. Ωστότ ήταν αρκετά φλύαρο και μοναδική καλή στιγμή λογίζεται εκείνη στο 21ο λεπτό όταν ο Μαλής αστόχησε σε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, που δεν είχαν τίποτα να χάσουν, βγήκαν μπροστά κι έγιναν πιο απειλητικοί, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Μάλιστα λίγο έλειψε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά ο Μιράντα «σημάδεψε» το δοκάρι του Ροντρίγκες, για να τελειώσει το παιχνίδι ο Βέργος στο 90+4 με το γκολ που σημείωσε στην αντεπίθεση.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Λούι (84΄ Αποστολάκης), Μάλης, Κορνέλιους, Περέιρα (57΄ Βέργος), Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (84΄ Χρ. Μπελεβώνης), Μεντόσα, Χουχούμης (65΄ Τσιγγάρας), Καρέλης (84΄ Μπαρμπόσα)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Αλιατίδης, Τζοβάρας, Κυριακίδης, Γκαρσία, Ροχάνο, Τσουκαλάς (84΄ Μέτσε), Παναγιωτίδης (74΄ Μιράντα), Ανδρέου (74΄ Βλαχομήτρος), Κάσσος, Γρομητσάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments