Αρχική Αθλητικά νέα Κύπελλο Ελλάδας: Με Τικίνιο στους «8» ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Με Τικίνιο στους «8» ο Ολυμπιακός

0
Dodekanisos

Παρά το εκτεταμένο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 2-0 στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» στο κύπελλο Ελλάδας και πήραν την πρόκριση για την προημιτελική φάση.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος άρχισε βασικός και μάλιστα σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά πολιόρκησε την περιοχή του Στογιάνοβιτς από την αρχή, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Ονιεκούρου, Βαλμπουενά, Βρουσάι και τελικά άνοιξε το σκορ με τον Βραζιλιάνο φορ στο 25΄.

Στο χρονικό εκείνο σημείο ο Βαλμπουενά σέντραρε, ο Τικίνιο πάτησε δυνατά και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Λιάγκας έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο 31΄ και η ομάδα του το πλήρωσε στο 43΄: ο Ρέαμπτσουκ γύρισε στον Ονιεκούρου, που έκανε κάκιστο πλασέ στην κίνηση, δεν έδιωξαν σωστά οι αμυντικοί και αφού ο Τικίνιο σταμάτησε την μπάλα με το στήθος, σκόραρε για το 2-0, που έμεινε ως το τέλος.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα (83΄ Παπαδόπουλος), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (83΄ Μπουχαλάκης), Μ. Καμαρά (88΄ Σουρλής), Ονιεκούρου (62΄ Ροντρίγκες), Βρουσάι, Βαλμπουενά (62΄ Α. Καμαρά), Τικίνιο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Νίκας (71΄ Μουτίνιο), Τσάπρας, Νίλι, Πολέτο (82΄ Αλμπάνης), Μεχία (82΄ Μυτίδης), Βρακάς, Λιάγκας, Δούμτσιος (63΄ Τζημόπουλος), Χάμοντ (63΄ Λινάρδος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments