Αρχική Αθλητικά νέα Κύπελλο Ελλάδας: Ιστορική πρόκριση για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Κύπελλο Ελλάδας: Ιστορική πρόκριση για την Αναγέννηση Καρδίτσας

0
karditsapress.gr
Dodekanisos

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση στο κύπελλο Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, πανηγυρίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, στον αγώνα ρεβάνς της έκτης φάσης, ο «Α.Σ.Α» συνέτριψε με σκορ 5-0 τον Άγιο Νικόλαο και σε συνδυασμό με τη νίκη του (1-0) στην αναμέτρηση της Κρήτης, έγινε ο πρώτος χρονικά σύλλογος που εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. 

Όσον αφορά την αναμέτρηση, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το σκορ καταδεικνύει του λόγου το αληθές. Δηλαδή ότι η Αναγέννηση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, εξασφαλίζοντας μία εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση. Το 1-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη στο 18′ μετά από ανατροπή του Βιδαλ. Το 2-0 σημείωσε ο Στέφανος (Κλάους) Αθανασιάδης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Μάνιου. Ο Πλέγας με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής και μετά από ασίστ του Πολίτη διαμόρφωσε το 3-0 στο 62′. Το 4-0 σημείωσε στο 70′  ο Κοτσώνης με κεφαλιά. Ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Πλέγας στο 72′. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το 5-0 από τον Πλέγα, υπήρξε ένταση μεταξύ του σκόρερ και του Κίτου, με συνέπεια αμφότεροι να αποβληθούν.

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Λαγός (46΄ Μπάλλας), Κοτσώνης, Πολίτης (77΄ Θεολόγης), Μανιός, Σταμόπουλος (77΄ Γκουγκούδης), Πλέγας, Βιδάλ (64΄ Γκίνη), Αθανασιάδης (64΄ Μπενγκόα).

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (69΄ Τζιλάι), Κατσαρός, Πιθαρούλης (78΄ Μαυρής), Τσανάι, Φουκαράκης, Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος (78΄ Πάγια), Νοκάι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments