Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Κύπελλο Δωδεκανήσου: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης

Κύπελλο Δωδεκανήσου: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης

0
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση στο κύπελλο Δωδεκανήσου με την Κύπρο, τον Νηρέα, τον Άγιο Ισίδωρο, την Κ19 της Ρόδου, την Αδελφοσύνη, τον Δαμάγητο και την Χάλκη να προκρίνονται στην δεύτερη φάση. 

Υπενθυμίζουμε πως η αναμέτρηση Πάνθηρες Ρόδου κόντρα σε Ατρόμητο Διμυλιάς αναβλήθηκε λόγω συνεχιζόμενης βλάβης στον ηλεκτροφωτισμό, τόσο στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, όσο και στα γραφεία της ΕΠΣΔ, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ – Α.Ε. ΚΥΠΡΟΣ 0-1

Στην επόμενη -δεύτερη- φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου εξασφάλισε η Α.Ε. Κύπρος που νίκησε με 1-0 τον Αστέρα στα Μάσσαρη. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Γιώργος Σαλαμαστράκης. 

Διαιτητής: ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ Λ.

Βοηθοί: ΒΛΑΧΟΣ B., ΜΟΣΧΟΣ Γ.

Παρατηρητής: ΘΩΜΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Παρατηρητής Δ: ΣΤΕΡΓΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ 0-7

Πέταγε «φωτιές» ο Νηρέας που δεν συνάντησε αντίσταση κόντρα στην Ασπίδα Απολακκιάς. Σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Ε.Α.Κ.», ο Νηρέας φιλοδώρησε με επτά τέρματα την Ασπίδα. Χατ-τρικ έκανε ο Φλεβάρης Μιχάλης, ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Σκιαθίτης Γιάννης. Ο Αγγελάκης Γιώργος πρόσθεσε ένα ακόμα, ενώ τέλος ο Παπανικόλας Νικηφόρος σκόραρε με πέναλτι. 

Διαιτητής: ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ Λ.

Βοηθοί: ΣΑΡΡΗΣ Γ., ΤΣΙΑΡΑΣ Ν.

Παρατηρητής: ΖΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Παρατηρητής Δ: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ – ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 1-4

Την πρόκριση με ανατροπή στην επόμενη φάση του κυπέλλου εξασφάλισε ο Άγιος Ισίδωρος. Η Ασπίς Σαλάκου αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 32′ με 1-0 με γκολ του Καϊμαξή Χουσεΐν, τελικά δέχθηκε την ολική ανατροπή. Ο εξαιρετικός Άγιος Ισίδωρος αρχικά, ισοφάρισε με αυτογκόλ του Αγγελίδη. Στην συνέχεια χάρη σε δύο γκολ του Πολυχρόνη έφερε «τούμπα» το ματς. Τέλος δίχτυα βρήκε και ο Σάββας Γεωργαλλής για το τελικό 4-1 του Αγίου Ισιδώρου. 

Διαιτητής: ΒΛΑΧΟΣ B.

Βοηθοί: ΤΑΣΗΣ Γ., ΤΣΙΑΡΑΣ Ν.

Παρατηρητής: ΘΩΜΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Παρατηρητής Δ: ΜΙΧΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΧΑΛΚΗ – ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ 1-0

Χάρη σε γκολ του Κώστα Χέλμη στο 85ο λεπτό ο Α.Σ. Χάλκης έκαμψε την αντίσταση του Πολύστρατου και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Διαιτητής: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Κ. 

Βοηθοί: ΤΣΙΒΙΤΗΣ Μ., ΡΟΔΙΤΗΣ Κ.

Παρατηρητής: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Παρατηρητής Δ: ΣΤΕΡΓΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΣ ΡΟΔΟΣ Κ19 – ΙΣΤΡΙΟΥ ΟΜΙΛ.ΦΙΛΑΘΛ 2-0

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για την Κ19 της Ρόδου, ώστε να πάρει την πρόκριση στην δεύτερη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Βαρνάβας Μάριος άνοιξε το σκορ, για να «κλειδώσει» την νίκη με τον Σαλπιγκτίδη στο 70′ κόντρα στον Ο.Φ. Ιστρίου. 

Διαιτητής: ΜΟΣΧΟΣ Γ.

Βοηθοί: ΧΟΝΔΡΟΥ Α., ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Κ.

Παρατηρητής: ΖΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Παρατηρητής Δ: ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ – ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 7-3

Τρομερή εμφάνιση από την Αδελφοσύνη η οποία ουσιαστικά «καθάρισε» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο την πρόκριση. Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, επιβλήθηκε με 7-3 του Ευαγόρα Ρόδου. Για τους γηπεδούχους, σκόραραν δις ο Ανδρέας Κατσαρής (5′ και 42′) και ο Γαϊτάνος Στέργος (36′, 85′). Ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Πλαγγέντης Γιώργος (15′), Αξιώτης Λάκης (25′). Όσον για τον Ευαγόρα το μόνο που κατόρθωσε ήταν να μειώσει στο τελικό αποτέλεσμα. 

Διαιτητής: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Α.

Βοηθοί: ΚΟΥΡΜΑΔΙΑΣ Ν., ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

Παρατηρητής: ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Παρατηρητής Δ: ΠΗΔΙΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ – ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ (0-0 κανονική διάρκεια, 0-2 παράταση

Σε μία αναμέτρηση που δεν προσέφερε πολλά πράγματα, ο Δαμάγητος κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση με 2-0 στην παράταση κόντρα στην Δήμητρα Δαματριάς. Οι γηπεδούχοι δεν άντεξαν στον επιπλέον χρόνο, έμειναν και με δέκα παίκτες στο 107′ λόγω κόκκινης κάρτας στον Κοντογιάννη και κάπως έτσι γνώρισαν την ήττα-αποκλεισμό. Τα γκολ της νίκης για τον Δαμάγητο πέτυχαν οι Ατσιδης Μιχάλης στο 113′ και ο Γρηγοριάδης Μιχάλης στο 118′ αντίστοιχα.

Διαιτητής: ΚΑΣΙΩΤΗΣ Χ.

Βοηθοί: ΤΣΕΤΣΟΣ Σ., ΖΑΡΙΔΑΣ Ι.

Παρατηρητής: ΒΕΛΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Παρατηρητής Δ: ΖΑΝΝΕΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments