Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Λουκά Καστρουνή για το Wing Chun

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Λουκά Καστρουνή για το Wing Chun

0

Κυκλοφόρησε στις 2 Μαΐου 2023 το βιβλίο του Λουκά Καστρουνή, με την συνεργασία του ιστορικού συγγραφέα Μανουάρ Καρίμ, από ένα από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους της Αμερικής, τo YMAA. Το βιβλίο κυκλοφορεί αρχικά στην Αμερική 2 Μαΐου και στην συνέχεια 6 Ιουνίου στην Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι:
«Wing Chun In-Depth: Skills for Combat, Strategies for Life»

Το βιβλίο θα το βρείτε στο «ΑΜΑΖΟΝ.CΟΜ» και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.
Χρειάστηκαν είκοσι χρόνια διαρκούς ενασχόλησης για να γραφτεί αυτό το βιβλίο. Είκοσι χρόνια βαθιάς σκέψης και ωριμότητας ώστε να μπορεί να γίνει κατανοητό από κάθε κοινωνική ομάδα, είτε ασχολείται με πολεμικές τέχνες είτε όχι.

Γραμμένο με ευχάριστο και ευανάγνωστο τρόπο, το «Wing Chun In Depth» μοιράζεται βαθιές γνώσεις, ασκήσεις εκπαίδευσης και πολεμικές τεχνικές.
Το βιβλίο παρουσιάζει μια σπάνια και σε βάθος ματιά στην ιστορία, τις διδασκαλίες και τις ευρύτερες επιπτώσεις του Wing Chun. Εξετάζει πώς να προσεγγίσετε σωστά την εκπαίδευση για δεξιότητες μάχης που σας δίνουν πλεονέκτημα στην άμυνα δρόμου. Παρουσιάζει τις βασικές αρχές και στρατηγικές του Wing Chun ως τρόπο ζωής για υγεία και ευτυχία. Επίσης παρακολουθεί τις ζωές θρύλων και μεγάλων δασκάλων του Wing Chun, αποκαλύπτει τις τεχνικές εκπαίδευσης και τις φιλοσοφίες τους και δείχνει στον αναγνώστη πώς μπορούν να τις εφαρμοστούν σε όλες τις πτυχές της ζωής.

O Λουκάς Καστρουνής μέσα από τις σελίδες του βιβλίου προσπαθεί να μυήσει τον αναγνώστη στην φιλοσοφία, την ψυχολογία και τον τρόπο ζωής που διδάσκει το Wing chun.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments