Αρχική Εφηβικό «Κυανέρυθρη» θύελλα

«Κυανέρυθρη» θύελλα

0
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες αντιστάσεις, ο Διαγόρας κέρδισε με 8-0 τον Διγενή εκτός έδρας, συνεχίζοντας με νίκη την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Οι νεαροί «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 2’, με τον Κρίκη (0-1). Στο 16’, ο Κοντός διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2). Στο 20’, ο Κουρέττας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Στο 28’, ο Κοντός βρήκε και πάλι δίχτυα, «γράφοντας» το 0-4. Στο 38’, ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά για το 0-5.

Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με τον Διαγόρα να συνεχίζει να «πυροβολεί». Στο 60’, ο Κουρέττας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-6. Στο 75’, ο Χριστόβ σκόραρε για το 0-7. Το τελικό 0-8 διαμόρφωσε ο Τσακίρης, στο 80’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Θεοδωρής (Τσέπουρας, Μίγκλη)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Σκαρπέτης, Γαλατάς, Βαρδόπουλος, Δραμουντανής, Οικονομίδης, Τάλος, Αντωνίου Ηρ., Κωνσταντινίδης, Τσούκαλης, Κοροδήμος, Ισκάς.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κώνστα, Κοντοζαμάνης, Χότζα, Χριστόβ, Καβουνίδης, Κοντός, Ζέλεβ, Μουδάτσος, Κουρέττας, Καραμούζης, Κρίκης. Έπαιξαν και οι Κούρτης, Πετράς Σ., Τσακίρης, Κορλός και Τυπάλδος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments