Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Κυανέρυθρη” κυριαρχία!

“Κυανέρυθρη” κυριαρχία!

0
Dodekanisos

Ο Διαγόρας παίζοντας πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου τον Ιάλυσου

Στα “κυανέρυθρα” βάφτηκε το τοπικό ντέρμπι της Football League με τον Διαγόρα να φθάνει στη νίκη με σκορ 3 – 1 και να προσθέτει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του αφήνοντας τον Ιάλυσο σε δυσχερή βαθμολογική θέση. Οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη, κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο διάστημα στο οποίο επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό και πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα ανατρέποντας το 0 – 1 του ημιχρόνου. Ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά δεύτερο ημίχρονα του Διαγόρα, που ήταν άκρως αποτελεσματικός και δεν επέστρεψε σε κανένα σημείο στους “ερυθροκίτρινους” να διεκδικήσουν τίποτα από το παιχνίδι.
Στα πρώτα 45 λεπτά, αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα είχαν τουλάχιστον μια σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, η συνέχεια άνηκε στον Ιάλυσο ο οποίος έδειξε να πατάει καλύτερα και να φθάνει μάλιστα στο 0 – 1 μετά από ωραία προσπάθεια μέσα στην μεγάλη περιοχή του Τσέλιου.

Στο 21′ ο Πινιώτης έκανε μια πολύ ωραία κάθετη πάσα και ο Μπαρμπαρούσης δεν μπόρεσε από θέση τετ α τετ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς ο Ανδρούτσος απόκρουσε με τα πόδια.
Στο 31′ ο Αυγενικού εκτέλεσε ωραία ένα απευθείας φάουλ από πολύ καλό σημείο αλλά ο Ανδρούτσος έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 33′ ο Μαστραντωνάκης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, γύρισε για τον Μαραγκουδάκη που άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο επερχόμενος Κονέ με ένα πολύ ωραίο πλασαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνιά για να κάνει το 0 – 1.
Στο 51′ ο Μπουρλάκης έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Ανδρούτσου και κατέληξε στο βάθος της εστίας του για να γίνει έτσι το 1 – 1 σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.
Στο 54′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Γιώργου πάνω στον Μπουρλάκη. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μπαρμπαρούσης αλλά ο Ανδρούτσος έπεσε στη γωνιά και απόκρουσε, διορθώνοντας κατά κάποιον τρόπο το λάθος που έκανε στη φάση του 1 – 1.
Στο 68′ ο Πινιώτης έκανε τη σέντρα και ο Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 1.
Στο 78′ ο Μπουρλάκης με μια ωραία λόμπα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή (καθώς είδε τον Ανδρούτσο εκτός θέσης), διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θεοδωρόπουλος (Τσακίρης, Γκιόσι)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Χουζούρης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κασνέτση (90′ Αγιώτης), Αυγενικού (70′ Πατσαρούχας), Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γεωργίου (87′ Σερτζίνιο), Μπαρμπαρούσης
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Παγώνης, Πάτας, Κ. Χειμωνέττος, Γιώργου, Μπάρδης (75′ Κούντικ), Ρεκλείτης, Μαστραντωνάκης (86′ Κουγιός), Χειρίτραντας (65′ Πριόνας), Μαραγκουδάκης, Κονέ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments