Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κυριάρχησε ο Φοίβος στα Κοσκινού

Κυριάρχησε ο Φοίβος στα Κοσκινού

0
foivos panigiria
Dodekanisos

Απόλυτος κυρίαρχος ο Φοίβος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κέρδισε με 4 – 1 τον Κολοσσό Κάστρου στο γήπεδο Κοσκινού και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Η ομάδα της Κρεμαστής, ήταν καλύτερη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό σε όλες τις γραμμές. Οι παίκτες της είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, πάθος και έδειξαν ότι ήθελαν να βάλουν όσα περισσότερα γκολ μπορούσαν στην αναμέτρηση αυτή. Από την δική του πλευρά, ο Κολοσσός Κάστρου έδειξε αδύναμος να παρακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων του. Δημιούργησε βέβαια κάποιες ευκαιρίες αλλά κατάφερε μόλις στο προτελευταίο λεπτό του αγώνα να πετύχει το γκολ της τιμής.
Στο 17’ ο Τζιβίλογλου έκανε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στην επιστροφή της έφθασε στον Αγγελόπουλο που από κοντά με πλασέ πέτυχε το 0 – 1.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φοίβος διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Γιώργος Δελαπόρτας πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλο και με ένα καλοζυγισμένο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Καστανάκη κάνοντας το 0 – 2.
Ο Φοίβος συνέχισε να είναι πολύ επιθετικός και στο 26’ «ακούμπησε « το τρίτο του γκολ όταν ο Γκινής από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ).
Ο Κολοσσός έκανε την πρώτη του καλή φάση στο 30’. Ο Πάττας εκτέλεσε φάουλ και ο Μάργαρης πήρε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας. Την ώρα που ετοιμαζόταν να πλασάρει ο Λουτριώτης έπεσε στα πόδια του και κατάφερε να του πάρει τη μπάλα σώζοντας την εστία του.
Στο 32’ ο Αξιώτης έκανε ένα ωραίο σουτ από πολύ μακριά όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκαριών και κατέληξε άουτ.
Στο 38’ ο Χατζησάββας έκανε ένα καλό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Λουτριώτης κατάφερε με δεύτερη προσπάθεια να αποκρούσει.
Στο 43’ ο Γιώργος Δελαπόρτας πλαγιοκόπησε από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα στον αφρούρητο Γκινή και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0 – 2.
Στο 46’ ο Μικκιού έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Λουτριώτης με νέα ωραία απόκρουση κράτησε το μηδέν.
Στο 49’ ο Αξιώτης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γκινής έκανε το απευθείας γυριστό σουτ όμως οι Καστανάκης με μια εξαιρετική πραγματικά απόκρουση δεν επέτρεψε στον Φοίβο να σκοράρει για τέταρτη φορά.
Ότι όμως δεν κατάφερε στη φάση αυτή ο Γκινής, το πέτυχε πέντε λεπτά αργότερα (στο 54’), όταν με διαγώνιο σουτ από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0 – 4.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν και άλλο τον δείκτη του σκορ στο 68’ όταν συνδυάστηκαν οι Δελαπόρτας και Γκινής. Ο τελευταίος πάσαρε στον Αγγελόπουλο ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Καστανάκης απόκρουσε.
Στο 85’ και πάλι ο Γκινής, έκανε το σουτ άλλα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αναπήδησε πάνω στην γραμμή του τέρματος και στη συνέχεια διώχθηκε. Έφθασε στον Αγγελόπουλο ο οποίος έκανε σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 92’ ο Πάττας ξέφυγε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 1 – 4.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μικκιού, Χατζησάββας και Έλληνας. Ξεχώρισαν από τον Φοίβο οι Γκινής, Αξιώτης, Δελαπόρτας και Αγγελόπουλος, χωρίς όμως να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Καλκαβούρας, Τσιγαράς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Έλληνας, Αλαφάκης, Φασάκης, Χατζησάββας (76’ Καραγιάννης), Πάττας, Σαββίδης, Μαννάκης, Μικκιού (78’ Ρούφας), Μάργαρης, Κοσμάς (62’ Διακαναστάσης)
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Γεωργαντζιάς, Δημητρόπουλος, Θεοδοσίου (78’ Τομάζος), Αγγελόπουλος, Κακαζούκης, Γκινής, Τσβίλογλου (76’ Χριστοδούλου), Αξιώτης, Δελαπόρτας, Αθανασίου (53’ Νίκος Ορφανίδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments