Κυριάρχησε ο Διαγόρας (pics & video)

1
telxinida diagoras korasides

Σημαντική νίκη που ουσιαστικά ενισχύει τον τίτλο του φαβορί που κατέχουν, πέτυχαν οι κορασίδες του Διαγόρα που επικράτησαν με 3 – 1 σετ της Τελχινίδας σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου. Τα κορίτσια των Τσιντομηνά και Τσιμισίρη μπόρεσαν ουσιαστικά μόνο στο πρώτο σετ να δείξουν ότι θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι. Αν και έχαναν με 24 – 19, κατάφεραν να το «γυρίσουν» και να πάρουν τη μεγάλη νίκη με 27 – 25. Στα υπόλοιπα σετ όμως ο Διαγόρας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη.
Τα σετ του αγώνα: 27 – 25 (30’), 16 – 25 (19’), 19 – 25 (25’) και 17 – 25 (22’).
Διαιτήτευσαν οι κ. Θ. Κυπριώτης, Στ. Γκέκας και Ν. Κρίτσα
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Τελχινίς (Μ. Τσιμισίρης, Ν. Τσιντομηνάς): Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη, Αγγελική Αγγελή, Νικολέτα Αμορανίτη, Λόρεν Γεροσάββα, Ελεάννα Κωνσταντάκη, Ντιλέκ Χουσεΐν, Βάλια Παρασκευά, Αγγελίνα Κώτη, Μαρία Μαθιουδάκη, Ελίνα Πιερή, Ελβίρα Ζέρβα και Λουΐζα Τσαγγαράκη (λίμπερο)
Διαγόρας (Πάνος Δικαστόπουλος): Δέσποινα Χατζηνικολάου, Ιωάννα Έλληνα, Μαρίνα Τσακίρη, Κατερίνα Χανιωτάκη, Μαριέτα Ταμβακά, Αντιγόνη Καρυδάκη, Καλ. Σμαράγδη, Πελαγία Καριδάκη, Μαριάννα Καραγιάννη, Δικαστοπούλου Νεφέλη και Ασημένια Μαλλιάκα (λίμπερο)


φωτογραφίες: Πέτρος Χειμωνέτος

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/volei/telxinida_diagoras_korasides/] width=[150] height=[150]}
{youtube}O5aAgvgts8g{/youtube}

1 ΣΧΟΛΙΟ