Αρχική Προγνωστικά Κυριακή με λίγο απ’ όλα!

Κυριακή με λίγο απ’ όλα!

0
bochum
Dodekanisos

Με συνολικές επαληθεύσεις στις 286/467, ποσοστό επιτυχιών στο 61% και χωρίς πολύ χρόνο στην διάθεση μας (δεν θα έχουμε αναφορά στα χθεσινά μας) πάμε απευθείας στα σημερινά προγνωστικά μας.

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΑΟΥΕ κωδ.263
Της φτάνει και της περισσεύει η επιθετική της δεινότητα για να πάρει τους υπερπολύτιμους βαθμούς που θα της απομακρύνουν από τις χαμηλές βαθμολογικές θέσεις ( εάν δεν το κάνει τώρα ..πότε θα το κάνει;). Η Άουε στον πάτο της ΓΕ2 δεν βλέπετε στα εκτός της ματς, έχει 0-3-6 με 3-13 τέρματα. ( 1 ) 1,65 και φυσικά ( 1/1 ) 2,55 για την γηπεδούχο που θα ζητήσει από νωρίς τους βαθμούς.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ κωδ.267
Δύσκολο ματς των Βορείων που είναι στο χέρι της γηπεδούχου για να το κάνει περίπατο. Έχει την έδρα και τον κόσμο, έχει και την φόρμα. Σε αντίθεση με την φιλοξενούμενη που «δεν μπορεί» στα εκτός, αλλά και γενικώς!! Κυρίαρχο σημείο το ( ΗΜ Χ ) 1,85 αφού αμφότερες οι ομάδες εμφανίζουν μεγάλη συχνότητα σε αυτό. Η Νιούκαστλ έχει στα εντός 6/7 και η Σάντερλαντ στα εκτός της έχει 4/7. Ο άσσος θα έλθει όπως και να έχει. ( 1 ) 1,85 Το ( 2-3goal ) είναι πολύ μέσα στο μενού.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ κωδ.288
Με έδρα φρούριο η 2η της βαθμολογίας Θα ψηλώσει ακόμα περισσότερο. Η Αλκόρκον ναι μεν σκοράρει σε όλα σχεδόν τα εκτός έδρας της παιχνίδια, όμως δεν έχει ακόμα αγωνιστεί σε έδρα ομάδων ποιο ψηλά από αυτήν στην κατηγορία. Μόνο με την πρωτοπόρο Λας Πάλμας έχει παίξει kαι έφυγε με το 4-1 σκορ σαν «λάφυρο». Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα λοιπόν για την φιλοξενούμενη που πάει σε πιο δύσκολο πρόγραμμα. Ο άσσος εδώ είναι must σημείο ( 1 ) 1,80 αλλά και με την συμμετοχή της φιλοξενούμενης θα πάμε στο καλοπληρωμένο ( Over ) 2,05.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ κωδ.300
Το τρένο της Λας Πάλμας θα καθαρίσει από νωρίς το ματσάκι και εμείς θα τιμήσουμε δεόντως την πρωτοπόρο που υποδέχεται την λίγη Οσασούνα που όταν ξεπορτίζει «χάνεται». Έχει πολύ μικρή αντίσταση ( έως καθόλου ) στα εκτός της και αυτό αποτυπώνεται στα stas της ( 0-3-5 και 4-12 τέρματα ). ( 1/1 ) 2,45 και ( Ngoal ) 1,75.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments