Αρχική Προγνωστικά Κυριακάτικη αύρα!

Κυριακάτικη αύρα!

0
saragosa
Dodekanisos

Χρόνος δεν υπάρχει για ιδιαίτερη ανάλυση. Σήμερα και θα περάσουμε γρήγορα στις σημερινές μας προβλέψεις.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ κωδ.269
Οκ υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων 5 με 6 που φιγουράρουν στην ΟΛΛ1 Αλλά από κει και πέρα το χάος και φυσικά μικρές οι διαφορές τους. Και έρχεται λοιπόν στο μενού μας το συγκεκριμένο ματσάκι που με βάση το σετ αποδόσεων η Χεράκλες είναι η μεγάλη ομαδάρα με την σούπερ φόρμα και την έδρα γρανίτη που προσκυνάνε όλοι εκεί μέσα. Διαφωνεί κανείς; Όποιος διαφωνεί παίζει κόντρα και κατά την ταπεινή του άποψη, ότι και να έρθει το ματς, ξέρει ότι έχει παίξει σωστά. ( Χ ) 3,65 και ( 2 ) 4,25.

ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ κωδ.273
Δεν τίθεμαι θέμα επικράτησης εδώ με την φιλοξενούμενη να είναι μακράν ισχυρότερη ομάδα. Μεγάλες οι διαφορές σε ρόστερ, δυναμικότητα, και φόρμα των 2 ομάδων. Ξερό διπλό ( 2 ) 1,90 και ( NGoal ) 1,60 σε πιο βατή και «πατημένη» τιμή.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ κωδ.284
Η φόρμα λέει δεξιά ( Λεγκανές ) και το σύνολο των αποτελεσμάτων βγάζει επικράτηση στην γηπεδούχο. Η ουσία και η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι πως η φόρμα της φιλοξενούμενης στηρίζεται κυρίως σε ματς εντός έδρας. Η κάκιστη εικόνα της Λεγκανές στα εκτός της ματς (1-2-7 με 5-12 τέρματα ) μας πάει στον άσσο ( 1 ) 2,00 αφού έχει και το βαθμολογικό κίνητρο η γηπεδούχος. Το ( ΗΜ 1 ) 2,50 με σωστή τιμή χαρακτηρίζει το πόσο πολύ το θέλει το ματς η Σαραγόσα.

ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ κωδ.287
Εντυπωσιακό στατιστικό για την φιλοξενούμενη Νουμάνθια που έχει εκτός έδρας 9/10 ( 2-3goal ) 1,70. Πολύ σωστή τιμή εδώ και την τιμάμε ανεπιφύλακτα. Η γηπεδούχος έχει μόλις 1 ήττα εντός έδρας με σετ αποτελεσμάτων εντός έδρας 5-4-1. Έχει στο ενεργητικό της καταγεγραμμένη την 1 από τις 2 ήττες που έχει κάνει η πρωτοπόρος Λας Πάλμας! Στον αντίποδα η φόρμα της Νουμάνθια με 2-4-0 στα τελευταία 6 ματς της. Το ( Χ ) 3,10 δεν θα «χαλάσει» κανένας τους.

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ κωδ.298
Με 29 βαθμούς η 8η γηπεδούχος απειλεί την Πονφεραντίνα που βρίσκεται στην 6η προνομιούχα θέση των play-offs me 31 βαθμούς. Χαμηλά σκορ έρχονται στην πλειοψηφία τους στα εντός έδρας παιχνίδια της Αλκορκόν με ενδεικτικά τα 5 ( 0-1goal ) 2,45 που έχει έως τώρα. Η ιδιαιτερότητα του ματς μας οδηγεί και στο πιο συνετό ( ΗΜ Χ ) 1,85.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments