Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κύπελλο: Πρόκριση για τα φαβορί

Κύπελλο: Πρόκριση για τα φαβορί

0
kipello
Dodekanisos

Καμία έκπληξη δεν σημειώθηκε στα σημερινά παιχνίδια που έγινα στο πλαίσιο της 1ης φάσης του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα κατάφεραν να προκριθούν. Τις μεγαλύτερες δυσκολίες αλλά μόνο στην κανονική διάρκεια, συνάντησε ο ΑΕΡΑ Αφάντου στον Έμπωνα. Οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα χρειάστηκε την διαδικασία της παράτασης για να αποκλείσουν την τοπική Αναγέννηση σημειώνοντας τέσσερα τέρματα! Πρόσωπο της ημέρας ήταν αναμφίβολα ο Παναγιώτης Μαθιός του Κλεόβουλου ο οποίος σημείωσε και τα πέντε τέρματα της ομάδας του. Χατ τρικ πέτυχε ο Μιχάλης Φυλακούρης του Απόλλωνα Καλυθιών. Αναλυτικά τα παιχνίδια:
Ηρακλής Λάρδου – ΡΟΔΟΣ 0 – 3
Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 33’ με πλασέ του Κουρέτα (0 – 1). Στο 64’ ο Αθηναίος πήρε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 0 – 2. Τη νίκη των φιλοξενούμενων «σφράγισε» ο Βιτσέντζος στο 87’ με πλασέ από καλό σημείο.
Ομόνοια Γενναδίου – ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ 1 – 5
Ο Παναγιώτης Μαθιός ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε στο παιχνίδι του Γενναδίου. Ο top scorer του Κλεόβουλου και του τοπικού μας ποδοσφαίρου, πέτυχε και τα πέντε γκολ της ομάδας του την οποία και οδήγησε σε θρίαμβο και άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Μαθιός σκόραρε στο 20’, στο 29’, στο 41’, στο 70’ και στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει με τον Κρητικό σε 1 – 3 στο 60’.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ – Ασπίδα Απολακκιάς 4 – 1
Στο 5’ ο Κιόττος από κοντά έκανε το 1 – 0 και στο 22’ ο Φυλακούρης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Στο 40’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3 – 0 (με τον ίδιο τρόπο), για να μειώσει (3 – 1) ο Χωρίτης στο 81’ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Φυλακούρης με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.
ΕΥΑΓΟΡΑΣ – Άγιος Λουκάς Αφάντου 2 – 1
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0 – 1) στο σκορ με τον Κασιώτη στο 23’. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όμως, ο Τσιώνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1) και στο 70’ ο Κούτσι διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ – ΑΣ Χάλκης 2 – 0
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Μπεκάσι ενώ πέτυχαν άλλο ένα τέρμα με τον Στεργιόπουλο στο 70’.
Αναγέννηση Έπωνας – ΑΕΡΑ 0 – 4 (παράταση)
Οι «κόκκινοι» τα βρήκαν σκούρα από τους γηπεδούχους οι οποίοι τα έδωσαν όλα και διεκδίκησαν την πρόκριση. Τελικά τη λύση έδωσαν ο Τσετιροκλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 95’, ο Λυριστής με σουτ στο 106’, ο Τριχιάς με πέναλτι στο 109 και ο Καραγιαννάκης με αυτογκόλ στο 114′!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments