Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξέσπασε στον Αντίμαχο!

Ξέσπασε στον Αντίμαχο!

0
ialisos antimaxos
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Ιάλυσος νίκησε στο Οικονομίδειο με 5-0 τον Αντίμαχο. Οι γηπεδούχοι, που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, θα μπορούσαν να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων και οι δικές τους λανθασμένες επιλογές στην τελική προσπάθεια, ήταν οι αιτίες που τους ανάγκασαν να βρουν στον δρόμο προς τα δίχτυα στο 33΄. Ο Σπάρταλης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ζιώγα και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Πανόπουλος και 1-0. Το 2-0 σημειώθηκε στο 36΄με δυνατό σουτ του Σταυλά σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη(55΄) ο Πελέκης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-0. Στο 66΄και πάλι ο Πελέκης με σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή έκανε το 4-0 και στο 89΄ο Χατζηφούντας με σουτ στην κλειστή γωνιά πέτυχε το 5-0.
Σημειώνεται ότι στο 67′ ο Καρπαθάκης με δυνατό σουτ έξω από την μεγηάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτησία Καραγιάννης- Σταυρούλιας- Βούλγαρη Χριστίνα.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Πανόπουλος, Μαριάς, Σαχίνης, Ρεκλείτης (66΄ Καρπαθάκης), Πελέκης, Σπάρταλης (72΄Δράκος Λ.), Χατζηφούντας, Ντεμκόλι, Σταυλάς (80΄Κρομύδας Ν.)
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Κυρκούσης, Συνεσίου Ν., Διακαντώνης, Πέτκας, Καραλιαμής, Ζιώγας(39΄Ζερβός), Χατζησεβαστός Στ., Χατζησεβαστός Χ.(63΄λ.τ. Φεσάρας), Μπεγκιρλάρι, Συνεσίου Γαβρ.(70΄Μπίλλης), Ατσαλάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments