Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξέσπασε ο Αστέρας Παστίδας!

Ξέσπασε ο Αστέρας Παστίδας!

0
asteras evagoras1
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη και με ευρύ σκορ 6-1 ο Αστέρας Παστίδας νίκησε τον Ευαγόρα, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν τον αγώνα με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασαν εύκολα στην μεγάλη νίκη τους που ήταν και η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο χορός των γκολ για τον Αστέρα άνοιξε στο 16΄ με εκτέλεση πέναλτι από τον Καραγιάννη 1-0. Στο 27΄ο Ευαγόρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Νικολέττου και στην συνέχεια από το έμμεσο φαόυλ που εκτέλεσαν Γεωργαλλής -Σπάρταλης, ο δεύτερος με σουτ πέτυχε το 2-0. Πάλι ο Σπάρταλης με σουτ στο 34΄ έκανε το 3-0.Το δυνατό σουτ του Τσιώμου στο 45΄σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Με δέκα παίκτες στο 70΄ έμειναν και οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Καραγιάννη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πάπα με πλασέ από αριστερά πέτυχε το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 4-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Τσιώνη, το οποίο κέρδισε ο Χρυσόπουλος. Με ατομική ενέργεια και σουτ ο Πάπα έκανε το 5-1 και στο 90΄ο Γεωργαλλής με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το τελικό 6-1.
Διατησία Φιλιππάκου-Σάββενας-Τσέτσος.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Καΐκας, Ορφανίδης, Καραγιάννης, Ζερβός (50′ Αυγενικού), Καλαϊτζίδης, Καλαγρής, Μάτσης (77′ Λιαμής), Γεωργαλλής, Εμίρογλου, Πάπα, Σπάρταλης Μ. (60′ Λενιού)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολέττος, Πισσάς, Τσιώνης, Τσίπας, Τσομάνι, Γκαμαλέτσος, Κόυτσι, Τσιώμος (63′ Χρυσόπουλος), Πολυχρόνης (28′ Κουλουμπρής), Χατζηνικόλας, Λυκοπάντης (38′ Γιοβάνη)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
asteras evagoras2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments