Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεπέρασε το …κάζο της Σαλάκου!

Ξεπέρασε το …κάζο της Σαλάκου!

0
foivos agkalia
Dodekanisos

Άμεσα επέστρεψε στις επιτυχία μετά το …κάζο της Σαλάκου ο Φοίβος. Η ομάδα της Κρεμαστής επικράτησε σήμερα στο γήπεδο της με 4 – 1 του Ηρακλή Μαριτσών και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και από τις δυο ομάδες. Υπήρχε καλός ρυθμός και επιθετικές προσπάθειες εκατέρωθεν. Ο Φοίβος έκανε πιο πολλές φάσεις και ήταν περισσότερο ουσιαστικός όμως και ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φοίβος ήταν ο κυρίαρχος της αναμέτρησης. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο για περίπου είκοσι λεπτά και «καθάρισε» το παιχνίδι. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε και οι φάσεις ήταν λίγες μέχρι και το τέλος.
Στο 12’ από μπαλιά του Αθανασίου, ο Δελαπόρτας πέρασε ανάμεσα σε τρεις παίκτες και με σουτ έκανε το 1 – 0.
Στο 21’ ο Θεοδοσίου μάρκαρε τον Καρίκη στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής Μανώλης Κυρίτσης έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λερογιάννης και ο Λουτριώτης «πέφτοντας» στην αριστερή του γωνιά κατάφερε να αποκρούσει. Στην επαναφορά της όμως η μπάλα έφθασε και πάλι στον Λερογιάννη ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.
Στο 24’ ο Αθανασίου εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα μπροστά από το κέντρο και αριστερά και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό «Γ» του Σαββιδάκη (2-1).
Στο 52’ από σέντρα του Κακαζούκη από αριστερά, ο Αγγελόπουλος κατέβασε με ωραία πάσα στο ύψος της περιοχής και επερχόμενος Δελαπόρτας με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 3-1.
Στο 61΄ ο Γκινής «έκλεψε» τη μπάλα έξω από την περιοχή, είδε τον Σαββιδάκη εκτός εστίας και με μία «λόμπα» τον «κρέμασε» για να κάνει το 4-1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης (Επαμεινώνδας Λάζος, Γιάννης Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Γεωργαντζιάς (86’ Πεταυράκης), Θεοδοσίου, Χριστοδούλου (40’ Αγγελόπουλος), Κακαζούκης, Γκινής, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Αθανασίου (79’ Τομάζος), Δημητρόπουλος
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Α. Παπακωνσταντής, Λορέντζος (46’ Φελεσάκης), Παπαδημήτρης, Καρίκης, Μπιγκό, Μπιλιάς, Χειμωνέτος, Λερογιάννης (65’ Κ. Παπακωνσταντής), Κούρος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments