Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεπέρασε το «εμπόδιο» του Διαγόρα Β.

Ξεπέρασε το «εμπόδιο» του Διαγόρα Β.

0
6
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα και πιο ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΕΡΑ ξεπέρασε ανώδυνα το …εμπόδιο του Διαγόρα Βατίου τον οποίο κέρδισε με 3 – 2 στο Ενωσιακό γήπεδο. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα στο διάστημα της επανάληψης κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πετύχουν τα τρια από τα τέσσερα τους τέρματα. Και στο πρώτο ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι όμως αντιμετώπισαν ορισμένα προβλήματα απέναντι στον Διαγόρα Βατίου, οι παίκτες του οποίου έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια.
Στο 22’ ο Τσαγγάρης έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Τριχιάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα. Ο Αναστασάς πρόλαβε και έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή αλλά ο Νικολής που καραδοκούσε από κοντά έκανε το 0 – 1.
Στο 40’ ο Γιαννακόπουλος πάσαρε στον Φτάκλα, αυτός έκανε την κάθετη πάσα στον Παπαδόπουλο ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1 – 1.
Στο 59’ από κόρνερ του Τσετιροκλή, ο Τριχιάς με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1 – 2.
Στο 69’ ο Πλύγκος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 2 και στο 86’ ο Παπαδόπουλος με ατομική προσπάθεια και πλασέ (αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα) διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Ορφανός, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Ζωάννου Γιάννης (73’ Ζερβός), Αδάμος, Μοσχής, Ζουρούδης (83’ Ζαχαρίου), Ντόστι, Παπαδόπουλος, Παπουρδάνος (75’ Κώστα), Χατζησάββας, Φτάκλας
ΑΕΡΑ: Κουμνάκης, Γιαννακάκης, Δανάς, Φωτεινής (75’ Γαργάλης), Κατσιδώνης, Παϊζάνος, Τσετιροκλής, Κανάτας, Τριχιάς (83’ Μ. Λυριστής), Τσαγκάρης, Νικολής Νίκος (58’ Πλύγκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments