Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ξεπαπαδάκης: «Είναι παράλογο…»

Ξεπαπαδάκης: «Είναι παράλογο…»

2
fintikakis ksepapadakis
Dodekanisos

Η ΑΕ Κατταβιάς είναι η πρώτη από τις ομάδες οι οποίες αντιδρούν στην απόφαση της ΕΠΣΔ να «βγάλει» ακατάλληλο το Ενωσιακό γήπεδο και να μην είναι εφικτό να μην ορίζονται πλέον επίσημα παιχνίδια. Τα μέλη της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» θα συνεδριάσουν εντός των ημερών προκειμένου να λάβουν τις αποφάσεις τους σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Μιλώντας στο news12, ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Κατταβιάς Μανώλης Ξεπαπαδάκης υποστήριξε:
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να βγαίνει το γήπεδο ακατάλληλο για τα επίσημα παιχνίδια και κατάλληλο για τις προπονήσεις. Πως γίνεται αυτό; Όταν ένα γήπεδο είναι ακατάλληλο είναι για όλες τις χρήσεις του. Δεν μπορεί να μας επιτρέπουν να κάνουμε προπονήσεις αλλά όχι να παίζουμε αγώνες. Επιπρόσθετα δεν είναι δυνατόν να μας επιτρέπουν να κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο αυτό που έχει συνθετικό τάπητα και να δίνουμε τους αγώνες μας στον χωμάτινο αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι έγκλημα για τα πόδια των παικτών. Το θεωρώ απίθανο να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα. Θα αναγκαστούμε να βρούμε άλλο γήπεδο με συνθετικό τάπητα. Θα συνεδριάσουμε για να πάρουμε αποφάσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
10 years ago

eukeria na pexete sto xorio sas. na tu dosete zoi

alla ki alla
alla ki alla
10 years ago

είναι απλό κύριε ξεπαπαδάκη… προπονήσεις μπορείτε να κάνετε γιατί πρέπει να νοικιάζετε το γήεπδο για να βγάζουν λεφτα… οχι μονο απο εσας αλλα κι απο τις αλλες ομαδες… τωρα επειδη προφανως ειναι ακαταλληλο δεν δεχονται να γινονται εκει τα παιχνιδια για να μην γινει κατι και τρεχουν και δεν φτανουν…. ειναι απλο