Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξέμπλεξε από τις περιπέτειες

Ξέμπλεξε από τις περιπέτειες

0
iraklis apollon
Dodekanisos

Ήταν μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Μόλις αυτό έγινε, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια τυπική διαδικασία για τον Ηρακλή Μαριτσών ο οποίος κέρδισε άνετα στο γήπεδο του με 4 – 0 τον Απόλλωνα Καλυθιών και πλέον αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Κατηγορίας. Η νίκη αυτή είναι η πρώτη ευρεία για τους Μαριτσενούς μετά από ένα σερί έξι αγώνων. Τελευταία φορά που είχαν κερδίσει με άνετο σκορ ήταν στις 13 Δεκεμβρίου του 2012 όταν είχαν κερδίσει (πάλι στο γήπεδο τους) με 3 – 0 την Αθλητική Ένωση της Κω. Στο σημερινό παιχνίδι, σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωσε του τελικού αποτελέσματος έπαιξε το ότι ο τεχνικός του Απόλλωνα Κώστας Καμπούρης ξεκούρασε πολλούς βασικούς παίκτες (ενόψει κυπέλλου) και χρησιμοποίησε στη θέση του νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές. Μέχρι να ανοίξει το σκορ οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αγχωμένοι όμως από εκεί και πέρα τα πόδια τους έλυσαν και τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν χωρίς δυσκολίες.
Στο 60’ ο Χειμωνέττος με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 73’ ο Πάττας με σουτ έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0. Είχε προηγηθεί στη φάση αυτή πλασέ του Τσαλώλη με το οποίο έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 76’ ο Τσαλώλης με σουτ έκανε το 3 – 0 και στο 77’ ο Πάττας από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Στο 63’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Καρίκη πάνω στον Κιόττου μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καστανάκης, Φασάκης, Τσούφιος, Φελεσάκης(74΄λ.τ. Σαββάκης Α.), Μπιλιάς, Τσαλώλης, Χειμωνέττος, Πάττας(78΄Κρητικός), Χατζηκωσταντής(58΄Βασιλώτος), Καρίκης, Παπακωσταντής Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Χατζηνικόλας(38΄λ.τ. Αργυρού), Κίτσος, Μοσχηδιού, Αλαχούζος, Βιστέντζος, Σαββούλης, Τσαλίκης, Σταυρής(68’ Ορφανός Γ.), Μανιάς(48’ Στάθης), Ορφανός Ι., Κιόττου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments