Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεμούδιασμα για τον Διαγόρα (pics)

Ξεμούδιασμα για τον Διαγόρα (pics)

0
digenis diagoras fasi
Dodekanisos

Σοβαρός χωρίς να ανεβάσει ταχύτητα και να πιεστεί. Ο Διαγόρας επιβλήθηκε με 4 – 0 του Διγενή, σe φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Κοσκινού, το απόγευμα του Σαββάτου. Ήταν ένα ξεμούδιασμα για τους «κυανέρυθρους» απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας που πάντως έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.
Για τον Διαγόρα απουσίαζαν οι: Παλάζης , Μπερνιδάκης, Φραντζής και Τογρού, ενώ ο Χατζηφούντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ήταν στην εξέδρα και θα αρχίσει προπονήσεις τη Δευτέρα. Το παιχνίδι ήταν αυτό που περιμέναμε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Διαγόρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 6΄λεπτό μετά από μπαλιά του Μπαούρη , ο Τσαγγάρης βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και πηγαίνοντας λίγο πλάγια πλάσαρε τον Μανωλάγκα , κάνοντας το 1-0.
Στο 11΄, Ο Κιοσέογλου βγήκε στην περιοχή από έξω αριστερά αμαρκάριστος , αλλά το σουτ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, της εστίας.
Το 0-2 ήρθε από τον Διακάκη στο 13΄. Μετά από γύρισμα του Καλημέρη, ο πρώτος σούταρε έξω από την περιοχή , νικώντας τον Μανωλάγκα. Ένα γκολ που για πολλούς κακώς μέτρησε, αφού πιθανόν το κοντρόλ της μπάλας από τον Καλημέρη, έγινε με το χέρι. Η πρώτη απειλή από τον Διγενή ήρθε από τον Μάνο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει πάνω από τα καρέ του Σαμολαδά.
Στο 17΄ο Καλημέρης βγήκε τετ-α-τετ με τον Μανωλάγκα και πλάσαρε αλλά απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Διγενή και στη συνέχεια ο Καλημέρης πεσμένος στο έδαφος σούταρε αλλά ο Κατσαμάκης έσωσε πάνω στη γραμμή.
Στο 29΄ ήταν η σειρά του Διγενή να απειλήσει αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσαμάκη από τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Σαμολαδά να απομακρύνει με το αντίθετο χέρι.
Στο 30΄ατομική ενέργεια από τον Μπαούρη από την αριστερή πλευρά, με τον Μανωλάγκα να αποκρούει το τετ-α-τετ.
Στο 33΄λεπτό τριπλασίασε τα τέρματά του ο Διαγόρας, με τον Καλημέρη να κάνει ένα σκαφτό πλασέ και την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Μανωλάγκα. Μια φάση διαρκείας εξελίχθηκε για τον Διαγόρα στο 35’. Ο Καλημέρης έκανε το σουτ, ο Μανωλάγκας απόκρουσε αλλά η μπάλα έφθασε στον Διακάκη. Αυτός έκανε πλασέ αλλά ο πεσμένος στο έδαφος Μανωλάγκας απόκρουσε και πάλι. Στη συνέχεια ο Γεωργιάδης επιχείρησε το σουτ το οποίο όμως ήταν άστοχο
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους , ο Κ. Τσιβρινής έριξε στο παιχνίδι όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.. Κρατώντας μέχρι το τέλος , μόνο τους Διακάκη, Τσαγγάρη και Μαριά. Με τον Διγενή να καταφέρνει να ισσοροπήσει λίγο την κατοχή της μπάλας . Χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Στο 56΄ένα σουτ του Κατσαμάκη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δαρζέντα. Στο 65΄μετά από μια καραμπόλα από διώξιμο του Μανωλάγκα πάνω στο Διακάκη, η μπάλα κατέληξε αουτ. Στο 66΄ο Καραγιάννης προσπάθησε να αιφνιδιάσει το Δαρζέντα με ένα σουτ από τον χώρο του κέντρου, αλλά ανεπιτυχώς.
Στο 73΄μια εκτέλεση φάουλ του Μαριά κατέληξε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μανωλάγκα.
Στο 80΄μετά από κόρνερ του Κόρλου , ο Τσαγγάρης σηκώθηκε μόνος του παίρνοντας την κεφαλιά , για να γράψει το 0-4.
Στο 85΄μετά από σουτ του Καραγεωργίου έξω από τη περιοχή , ο Μανωλάγκας απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα. Το παιχνίδι έκλεισε με φάση για το Διγενή ,αφού μετά από κούρσα του Μοσκιού από τα αριστερά , γύρισε την μπάλα στον Λάμπρου με τον Δαρζέντα να κάνει έγκαιρα την έξοδο και να τον προλαβαίνει.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Θαρρενός (77΄Λάμπρου), Χατζηνικόλας, Διακανθός, Κανάκης, Μάνος (46΄Ζαχαριάς), Γκρίζης , Παπαθανασίου, Κατσαμάκης, Καρελάς (46΄Μοσκιού), Καραγιάνης (70΄Τζουανάκης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σαμολαδάς, Μαριάς , Καρπαθάκης, Τσαγγάρης, Γεωργιάδης, Παϊζάνος, Καλημέρης, Μπαούρης,Κιοσέογλου, Πεταυράκης, Διακάκης Στην αρχή του Β΄ μέρους μπήκαν και οι: Δαρζέντας, Βισβίκης, Κόρλος, Κιουλτζής, Καραγεωργίου, Κανάρης, Κυπριώτης, Σακελλάρης.

Ανδρέας Γαβαλάς
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/a_katigoria/digenis_diagoras] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments