Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεκόλλησε ο Ηρακλής Μαριτσών!

Ξεκόλλησε ο Ηρακλής Μαριτσών!

0
DSC09970
Dodekanisos

Ξεκόλλησε για πρώτη φορά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας ο Ηρακλής Μαριτσών. Χάρις σε ένα τέρμα το οποίο σημείωσε ο ο Καρίκης με κεφαλιά στο 93’, η ομάδα του απέδρασε με το «διπλό» από το Βάτι, κερδίζοντας τον τοπικό Διαγόρα με 3 – 2. Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η δύναμη, το πάθος και η μεγάλη θέληση βέβαια των παικτών και των δυο ομάδων για να γευτούν τη χαρά της νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μανώλη Παπαγιαννίδη.
Στο 27’ χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα, ο Παπουρδάνος βρέθηκε σε σημείο βολής αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον Σκυλλά. Ο Ηρακλής ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 36’ όταν ο Παπακωνσταντής έκανε τη σέντρα και ο Ανδρεόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1. Οι φιλοξενούμενοι …ακούμπησαν και το 0 – 2 στο 38’ όταν ο Γιαννακόπουλος αυτή τη φορά έκανε τη σέντρα και ο Τσαλώλης πλάσαρε αλλά ο Τύρελης κατάφερε να αποκρούσει. Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, στο 43’, ο Διαγόρας βρήκε τον τρόπο να φθάσει στην ισοφάριση. Μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Παναγιώτου στην προσπάθεια του να διώξει, σημείωσε αυτογκολ (1 – 1). Ο Αγγελόπουλος και πάλι, μετά από φάουλ του Κούρου και πρώτη κεφαλιά του Τσαλώλη, με δεύτερη κεφαλιά από καλό σημείο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε ξανά προβάδισμα στον Ηρακλή. Για τη φάση αυτή πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι ζητώντας οφσαϊντ. Ο Διαγόρας προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και στο 63’ έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά από σέντρα του Παπουρδάνου, ο Τριανταφυλλίδης έκανε το πλασέ αλλά ο Σκυλλάς απόκρουσε. Καλή ευκαιρία έχασε και ο Ηρακλής στο 66΄ με τον Τσαλώλη να πλασάρει αλλά τον Τύρελη να αποκρούει. Στο 87’ μετά από εκτέλεση φάουλ και μαρκάρισμα του Τσούφιου στον Έλληνα, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς των φιλοξενουμένων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Χατζησάββας κάνοντας το 2 – 2. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε πραγματικά φωτιά. Στο 90’ ο Κούρος εκτέλεσε φάουλ, ο Τσούφιος πήρε την κεφαλιά και σημείωσε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσαίντ και στο 93’ο Βασιλώττος έκανε τη σέντρα και ο Καρίκης με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Τύρελης, Ζερβός, Έλληνας, Αδάμος, Καραγιάννης, Κούτσι (60’ Θεοδώρου), Παπαστεφάνου (55’ Τριανταφυλλίδης), Χατζησάββας, Παπουρδάνος, Καπουράνι (70’ Χατζηκώστας), Ζωάννου
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Τσούφιος, Παναγιώτου, Γιαννακόπουλος, Παπακωνσταντής, Τσαλώλης (87’ Παπάς), Μπιλλιάς, Ανδρεόπουλος, Βασιλώτος Ε. (56’ Καρίκης), Κούρος, Αγγελόπουλος (68’ Βασιλώτος Χ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments