Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ξεκίνησε προετοιμασία ο Πήγασος

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Πήγασος

0
pigasos1
Dodekanisos

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε ο Πήγασος Κρεμαστής, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει στην Α2 Κατηγορία Γυναικών (όμιλος νότου). Η προετοιμασία ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής με την παρουσία των νέων αθλητριών της ομάδας Γεωργίας Βελούδου, Ματίνας Κούβαλη και Γεωργίας Ορφανού, ενώ παρούσα ήταν και η Σοφία Σιγάλα, που ήρθε από την Αθήνα για να κάνει την προετοιμασία με τις συμπαίκτριες της. Απούσες ήταν η Κατερίνα Χαλικιά (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα), καθώς επίσης και οι Καρολίνα Μπούζα, Ειρήνη Παυλίδη και Αναστασία Καλιοντζόγλου, που θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες με την ομάδα. Η Ζωή Χριστοδούλου θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις του Πήγασου Κρεμαστής αργότερα.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ
Ενισχυμένος και αισιόδοξος είναι ο Πήγασος Κρεμαστής, εν όψει της πρώτης του παρουσίας στην Α2 Κατηγορία. Η ομάδα του Βαγγέλη Αθανασιάδη πέρσι κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου, κερδίζοντας στη συνέχεια τα μπαράζ στην Αθήνα και παίρνοντας το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες. Ο Πήγασος Κρεμαστής θα αποκτήσει μία ή δύο ακόμη αθλήτριες για να κλείσει το ρόστερ του. Μέχρι στιγμής στην ομάδα ήρθαν η Γεωργία Βελούδου από την Αγία Παρασκευή (Α2), η πολύπειρη Κατερίνα Χαλικιά από την Α.Ε. Κηφισιάς (Α2), καθώς επίσης η Ματίνα Κούβαλη και η Γεωργία Ορφανού που άνηκαν στον Ιβίσκο, ενώ θα δοθούν με υποσχετική σε ομάδες εκτός Ρόδου (λόγω σπουδών) η Κατερίνα Μάτση και η Θεοδώρα Μανωλάκη.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Γεωργία Βελούδου (από Αγία Παρασκευή), Κατερίνα Χαλικιά (από Α.Ε. Κηφισιάς), Ματίνα Κούβαλη (από Α.Σ.Κ. Ιβίσκος), Γεωργία Ορφανού (από Α.Σ.Κ. Ιβίσκος)
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Μάγδα Καραμπατζάκη, Σοφία Σιγάλα, Καρολίνα Μπούζα, Σεβαστή Σουλούνη, Ζωή Χριστοδούλου, Ειρήνη Παυλίδη, Άννα Λεμπανίτζε, Ελένη Μπαταούλα, Αναστασία Καλιοντζόγλου
ΕΦΥΓΑΝ: Κατερίνα Μάτση, Θεοδώρα Μανωλάκη
pigasos2pigasos3

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

 

ΟΝΟΜΑ

ΗΛΙΚΙΑ

ΥΨΟΣ

ΘΕΣΗ

Μάγδα Καραμπατζάκη

33

1.80

3-4

Κατερίνα Χαλικιά

38

1.82

4-5

Σοφία Σιγάλα

19

1.72

1-2

Ματίνα Κούβαλη

24

1.74

2-3

Γεωργία Ορφανού

25

1.70

1-2

Καρολίνα Μπούζα

20

1.80

4-5

Σεβαστή Σουλούνη

38

1.72

2-3

Ζωή Χριστοδούλου

21

1.68

1-2

Ειρήνη Παυλίδη

39

1.78

4

Άννα Λεμπανίτζε

15

1.68

1

Ελένη Μπαταούλα

40

1.82

4-5

Αναστασία Καλιοντζόγλου

48

1.67

1-2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments